Povezane vesti
Završene blokade u Srbiji
Politika 27.11.2021
Blokade saobraćajnica, koje su danas, na poziv organizacije „Kreni Promeni” i nekoliko ekoloških udruženja, održane u više gradova Srbije u znak protesta zbog Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, završene su oko 15… »
Vašington post o blokadama u Srbiji: Vučić autokrata, SNS populistička partija
Nova 27.11.2021
U Srbiji su u subotu izbili sukobi između policije i antivladinih demonstranata koji su blokirali puteve i mostove u znak protesta protiv novih zakona za koje kažu da idu u prilog interesima stranih investitora koji uništavaju životnu sredinu, preno je… »
Pogačar za Nova.rs: Ako krenu da biju goloruk narod, narod će da vrati
Nova 27.11.2021
Oni su krenuli bagerima i pendrecima na nas, ja mislim da ćemo i mi reagovati bagerima i motkama", kaže za Nova.rs predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar koji je bio priveden i zadobio je povredu oka nakon što je učestvovao u protestu u… »
Mihajlović: Blokada puteva običan teror manjine
N1 Info 27.11.2021
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je današnji protest i blokadu puteva kao "običan teror manjine". „Jasno je bilo nakon prvih okupljanja, a danas je samo potvrđeno da se radi o politički obojenom protestu. Nikakav Rio Tinto… »
Mihajlović: Blokadom žele da izazovu haos, izađite na izbore
RTV 27.11.2021
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom protesta i blokade puteva, da je reč o običnom teroru manjine. "Jasno je bilo nakon prvih okupljanja, a danas je samo potvrđeno da se… »
Vesti dana »
Ovo ste sigurno propustili: Đoković prišao Nadalu tokom finala i ovo ga pitao!
Hot sport pre 58 minutajoš 69 povezanih
Obeleženo 15 meseci od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom Železničke stanice (FOTO)
NoviSad.com pre 49 minutajoš 13 povezanih
Do sada stiglo 1,4 miliona prijava za upis nelegalnih objekata, rok neće biti produžen
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 18 povezanih
Upozorenje RHMZ na nizak vodostaj na Dunavu, tokom dana očekuju se snežne padavine
RTV pre 4 satijoš 19 povezanih