Повезане вести
Завршене блокаде у Србији
Политика 27.11.2021
Блокаде саобраћајница, које су данас, на позив организације „Крени Промени” и неколико еколошких удружења, одржане у више градова Србије у знак протеста због Закона о експропријацији и Закона о референдуму и народној… »
Вашингтон пост о блокадама у Србији: Вучић аутократа, СНС популистичка партија
Нова 27.11.2021
У Србији су у суботу избили сукоби између полиције и антивладиних демонстраната који су блокирали путеве и мостове у знак протеста против нових закона за које кажу да иду у прилог интересима страних инвеститора који уништавају… »
Погачар за Нова.рс: Ако крену да бију голорук народ, народ ће да врати
Нова 27.11.2021
Они су кренули багерима и пендрецима на нас, ја мислим да ћемо и ми реаговати багерима и моткама", каже за Нова.рс председник Удружења радника на интернету Миран Погачар који је био приведен и задобио је повреду ока након што је… »
Михајловић: Блокада путева обичан терор мањине
Н1 Инфо 27.11.2021
Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић оценила је данашњи протест и блокаду путева као "обичан терор мањине". „Јасно је било након првих окупљања, а данас је само потврђено да се ради о политички обојеном… »
Михајловић: Блокадом желе да изазову хаос, изађите на изборе
РТВ 27.11.2021
БЕОГРАД - Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је данас, поводом протеста и блокаде путева, да је реч о обичном терору мањине. "Јасно је било након првих окупљања, а данас… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 7 повезаних
Бурна ноћ у Београду: Више људи тешко повређено у четири саобраћајне несреће, мушкарац превезен на реавимацију
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 12 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 27 минутајош 1 повезана