Povezane vesti

Završene blokade u Srbiji

Završene blokade u Srbiji

Politika 27.11.2021
Blokade saobraćajnica, koje su danas, na poziv organizacije „Kreni Promeni” i nekoliko ekoloških udruženja, održane u više gradova Srbije u znak protesta zbog Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, završene su… »
Vašington post o blokadama u Srbiji: Vučić autokrata, SNS populistička partija

Vašington post o blokadama u Srbiji: Vučić autokrata, SNS populistička partija

Nova 27.11.2021
U Srbiji su u subotu izbili sukobi između policije i antivladinih demonstranata koji su blokirali puteve i mostove u znak protesta protiv novih zakona za koje kažu da idu u prilog interesima stranih investitora koji uništavaju životnu sredinu, preno… »
Pogačar za Nova.rs: Ako krenu da biju goloruk narod, narod će da vrati

Pogačar za Nova.rs: Ako krenu da biju goloruk narod, narod će da vrati

Nova 27.11.2021
Oni su krenuli bagerima i pendrecima na nas, ja mislim da ćemo i mi reagovati bagerima i motkama", kaže za Nova.rs predsednik Udruženja radnika na internetu Miran Pogačar koji je bio priveden i zadobio je povredu oka nakon što je učestvovao u… »
Mihajlović: Blokadom žele da izazovu haos, izađite na izbore

Mihajlović: Blokadom žele da izazovu haos, izađite na izbore

RTV 27.11.2021
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom protesta i blokade puteva, da je reč o običnom teroru manjine. "Jasno je bilo nakon prvih okupljanja, a danas je samo potvrđeno da… »
Mihajlović: Blokada puteva običan teror manjine

Mihajlović: Blokada puteva običan teror manjine

N1 Info 27.11.2021
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je današnji protest i blokadu puteva kao "običan teror manjine". „Jasno je bilo nakon prvih okupljanja, a danas je samo potvrđeno da se radi o politički obojenom protestu. Nikakav Rio… »

Vesti dana »