Повезане вести
Тара и Маријана поново у клинчу! Симова сасула Зоњићевој све у лице, а у све је умешан Дејан, он одмах реаговао! (видео)
Курир 27.11.2021
Током гласања за три најзлонамерније особе, Тара Симов жестоко се сукобила са Маријаном Зоњић. - Прво место Маријана Зоњић и у трећој сезони је причала ствари као синоћ. Маја јој је била најбоља другарица, а она је у… »
Уплакана напустила белу кућу! Невена се сукобила са Михићем и Ирмом, па су је ударили где је највише боли: Била сам жртва…
Курир 27.11.2021
Задругари су гласали за три најзлонамерније особе, а овонедељни вођа Марко Јањушевић дао је реч Дино Диздаревић. - Филип Цар је на трећем месту, испао је злонамеран према Маји кад је ушао у везу са Сандром, па прма Сандри кад… »
Далила На крв и нож са решићевом: Ваћарила си се са Дејаном док смо били у браку, ставио ти је руку на д*пе! Жесток напад…
Курир 27.11.2021
Ријалити учесници гласали су за особу која има најгоре намере, а на реду је била Сандра Решић. Решићева је том приликом поткачила Далилу Мујић, а свима је познато да је Сандра увек била ту за Дејана када га је Далила напустила. -… »
Он је уништио везу и брак, а Ја само брак! Далила и Цар најомраженији задругари, Драгојевићка се сад пере! (видео)
Курир 27.11.2021
Стефан Карић наредни је бирао најзлонамерније задругаре у Белој кући. - Није ми се свидео Викторијин потез, када је синоћ псовала нас, који ћутимо. И синоћ и сваки пут то урадиш, више се нећу мешати ни у један твој проблем. Друга… »
Упропастио ми је живот, он је највеће зло! Далила искористила прилику да се освети Цару за превару, настао мук! (видео)
Курир 27.11.2021
Далила Драгојевић током коментарисања за најзлонамерније задругаре, изабрала је бившег љубавника Филипа Цара. Она је током свог излагања истакла да јој је упорпастио живот. - Филип Цар је на првом месту, због свега што је… »
Вести дана »
Анђелковић: Пријава нелегалних објеката у 586 пошта широм Србије, обучено 2.503 радника
РТВ пре 15 минутајош 22 повезане
Денвер славио на гостовању Шарлоту, Јокићу нови трипл- дабл измакао за длаку
Данас пре 30 минутајош 19 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 5 минутајош 14 повезаних