Povezane vesti
Ljudi ne izmišljajte toplu vodu i vakcinišite se! Ana Nikolić usijala mreže snimkom sa vakcinacije: Jao, jak ubod! (video)
Kurir 27.11.2021
Pevačica Ana Nikolić obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da je primila treću dozu vakcine protiv korona virusa. Na Instagram nalogu Nikolićeve pojavio se snimak sa vakcinacije. - Ovo je treća doza Sinofarm vakcine, Ana kako se osećate -… »
(Video) "ljudi, ne izmišljajte toplu vodu": Ana Nikolić primila treću dozu vakcine, pa otkrila kako se oseća i poslala snažnu…
Blic 27.11.2021
Pevačica Ana Nikolić podelila je na svom Instagram profilu snimak na kojem se vidi kako prima treću dozu vakcine protiv korona virusa. Ana je na pomenutoj društvenoj mreži istakla važnost vakcinacije, a ljubazna medicinska sestra objasnila je celu… »
"Jao, ubode me": Ana Nikolić snimkom sa vakcinacije nasmejala sve (foto/video)
Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Instagram/ananikolicofficial Snimak Anine vakcinacije izazvao je lavinu reakcija, a mnoge je nasmejao do suza, pogledajte i zbog čega: A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) - Jaooo ubode me, je*ala mi je mamu”, ali OSEĆAM SE NIKADA… »
Vesti dana »

Zelenski odbacuje ideju povlačenja sa Donbasa: „Nećemo dopustiti drugi pokušaj podele"
Politika pre 1 satjoš 34 povezane

Pešić posle pobede nad Grčkom: "Moji igrači već sve znaju sami"; "Što Vukčević da kvari statistiku?!"
Dnevnik pre 28 minutajoš 23 povezane

Zelenski: "Kontakti sa američkom stranom nastavljaju se gotovo non-stop. Rusija mora..."
Telegraf pre 13 minutajoš 158 povezanih

Katai prekinuo mučenje, Zvezdin drugi tim bolji od TSC-a ali slaviće Glazera na Marakani
Nova pre 58 minutajoš 46 povezanih