Povezane vesti

(Video) "ljudi, ne izmišljajte toplu vodu": Ana Nikolić primila treću dozu vakcine, pa otkrila kako se oseća i poslala…

(Video) "ljudi, ne izmišljajte toplu vodu": Ana Nikolić primila treću dozu vakcine, pa otkrila kako se oseća i poslala…

Blic 27.11.2021
Pevačica Ana Nikolić podelila je na svom Instagram profilu snimak na kojem se vidi kako prima treću dozu vakcine protiv korona virusa. Ana je na pomenutoj društvenoj mreži istakla važnost vakcinacije, a ljubazna medicinska sestra objasnila je celu… »
Ljudi ne izmišljajte toplu vodu i vakcinišite se! Ana Nikolić usijala mreže snimkom sa vakcinacije: Jao, jak ubod! (video)

Ljudi ne izmišljajte toplu vodu i vakcinišite se! Ana Nikolić usijala mreže snimkom sa vakcinacije: Jao, jak ubod! (video)

Kurir 27.11.2021
Pevačica Ana Nikolić obavestila je svoje pratioce na društvenim mrežama da je primila treću dozu vakcine protiv korona virusa. Na Instagram nalogu Nikolićeve pojavio se snimak sa vakcinacije. - Ovo je treća doza Sinofarm vakcine, Ana kako se… »
"Jao, ubode me": Ana Nikolić snimkom sa vakcinacije nasmejala sve (foto/video)

"Jao, ubode me": Ana Nikolić snimkom sa vakcinacije nasmejala sve (foto/video)

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Instagram/ananikolicofficial Snimak Anine vakcinacije izazvao je lavinu reakcija, a mnoge je nasmejao do suza, pogledajte i zbog čega: A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) - Jaooo ubode me, je*ala mi je mamu”, ali OSEĆAM SE… »

Vesti dana »