Повезане вести

Људи не измишљајте топлу воду и вакцинишите се! Ана Николић усијала мреже снимком са вакцинације: Јао, јак убод! (видео)

Људи не измишљајте топлу воду и вакцинишите се! Ана Николић усијала мреже снимком са вакцинације: Јао, јак убод! (видео)

Курир 27.11.2021
Певачица Ана Николић обавестила је своје пратиоце на друштвеним мрежама да је примила трећу дозу вакцине против корона вируса. На Инстаграм налогу Николићеве појавио се снимак са вакцинације. - Ово је трећа доза Синофарм вакцине… »
(Видео) "људи, не измишљајте топлу воду": Ана Николић примила трећу дозу вакцине, па открила како се осећа и послала снажну…

(Видео) "људи, не измишљајте топлу воду": Ана Николић примила трећу дозу вакцине, па открила како се осећа и послала снажну…

Блиц 27.11.2021
Певачица Ана Николић поделила је на свом Инстаграм профилу снимак на којем се види како прима трећу дозу вакцине против корона вируса. Ана је на поменутој друштвеној мрежи истакла важност вакцинације, а љубазна медицинска сестра… »
"Јао, убоде ме": Ана Николић снимком са вакцинације насмејала све (фото/видео)

"Јао, убоде ме": Ана Николић снимком са вакцинације насмејала све (фото/видео)

Вечерње новости 27.11.2021
Фото: Инстаграм/ананиколицоффициал Снимак Анине вакцинације изазвао је лавину реакција, а многе је насмејао до суза, погледајте и због чега: А пост схаред би Ана Николиц́ (@ананиколицоффициал) - Јаооо убоде ме, је*ала ми је… »

Вести дана »