Повезане вести

Маринкова удовица објавила ПРЕТУЖНУ фотографију! Потпуно је СЛОМЉЕНА након певачеве СМРТИ!

Маринкова удовица објавила ПРЕТУЖНУ фотографију! Потпуно је СЛОМЉЕНА након певачеве СМРТИ!

Свет & Скандал 27.11.2021
Маринкова удовица, Славица Роквић огласила се путем свог Инстаграм профила. Наиме, Славица је објавила фотографију са Маринком, а уз њу је написала речи које кидају душу. –Не, ти никада од мене не можеш отићи. Анђеле мој –… »
Огласила се супруга покојног маринка роквића: Славица емотивним речима расплакала све - "Анђеле мој..."

Огласила се супруга покојног маринка роквића: Славица емотивним речима расплакала све - "Анђеле мој..."

Мондо 27.11.2021
Славица Роквић се огласила на свом Инстаграму. Славица Роквић се огласила на свом Инстаграму. Маринко Роквић преминуо је 6. новембра након борбе са карциномом панкреаса о којем није желео да приау јавости. Иза себе је оставио… »
Супруга покојног певача неутешна! Огласила се Славица Роквић, емотивним речима обратила се маринку: Анђеле мој...

Супруга покојног певача неутешна! Огласила се Славица Роквић, емотивним речима обратила се маринку: Анђеле мој...

Курир 27.11.2021
Певач Маринко Роквић преминуо је 6. новембра, а туга његових најближих не престаје. Сада се на свом Инстаграм налогу огласила и певачева супруга Славица Роквић, која је уз заједничку фотку написала: "Не, ти никада од мене не… »
Супруга маринка роквића неутешна: Славица послала емотивну поруку преминулом певачу (фото)

Супруга маринка роквића неутешна: Славица послала емотивну поруку преминулом певачу (фото)

Вечерње новости 27.11.2021
Фото: Инстаграм принтсцреен/роквиц.славица Сада се на свом Инстаграм налогу огласила и певачева супруга Славица Роквић, која је уз заједничку фотографију написала: - Не, ти никада од мене не можеш отићи, анђеле мој. Фото… »

Вести дана »