Povezane vesti
Marinkova udovica objavila PRETUŽNU fotografiju! Potpuno je SLOMLJENA nakon pevačeve SMRTI!
Svet & Skandal 27.11.2021
Marinkova udovica, Slavica Rokvić oglasila se putem svog Instagram profila. Naime, Slavica je objavila fotografiju sa Marinkom, a uz nju je napisala reči koje kidaju dušu. –Ne, ti nikada od mene ne možeš otići. Anđele moj – napisala je… »
Oglasila se supruga pokojnog marinka rokvića: Slavica emotivnim rečima rasplakala sve - "Anđele moj..."
Mondo 27.11.2021
Slavica Rokvić se oglasila na svom Instagramu. Slavica Rokvić se oglasila na svom Instagramu. Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa karcinomom pankreasa o kojem nije želeo da priau javosti. Iza sebe je ostavio suprugu Slavicu i tri… »
Supruga pokojnog pevača neutešna! Oglasila se Slavica Rokvić, emotivnim rečima obratila se marinku: Anđele moj...
Kurir 27.11.2021
Pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra, a tuga njegovih najbližih ne prestaje. Sada se na svom Instagram nalogu oglasila i pevačeva supruga Slavica Rokvić, koja je uz zajedničku fotku napisala: "Ne, ti nikada od mene ne možeš otići, anđele… »
Supruga marinka rokvića neutešna: Slavica poslala emotivnu poruku preminulom pevaču (foto)
Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Instagram printscreen/rokvic.slavica Sada se na svom Instagram nalogu oglasila i pevačeva supruga Slavica Rokvić, koja je uz zajedničku fotografiju napisala: - Ne, ti nikada od mene ne možeš otići, anđele moj. Foto: Instagram… »
Vesti dana »

Vozač Vojske Srbije koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Kraljeva osuđen na 12 godina zatvora
Nova pre 51 minutajoš 18 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Radio sto plus pre 37 minutajoš 14 povezanih

Tuča stanara novobeogradskog Bloka 4 i privatnog obezbeđenja investitora (VIDEO)
Luftika pre 1 satjoš 12 povezanih

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih