Povezane vesti

Srce se steže od ovih mrkinih reči: Političar nije imao dece i zbog toga je najviše patio, a evo kako je o porodici govorio

Srbija danas 28.11.2021
Mrka je bio izuzetno posvećen porodici, a mada nema svoju biološku decu, on je u jednom od poslednjih intervjua posavetovao mlade da što pre stupe u brak. Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon… »

Legendo, sve bledi osim sećanja na tebe! Nada Topčagić se od Mrkonjića oprostila dirljivim rečima, pa se obratila Bekuti

Mondo 28.11.2021
Nada Topčagić se oglasila nakon smrti Milutina Mrkonjića. Nada Topčagić se oglasila nakon smrti Milutina Mrkonjića. Brojne javne ličnosti, prijatelji i saradnici Ane Bekute, oglasili su se posle smrti Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u subotu… »

Bekutin unuk potresen zbog mrkonjićeve smrti: Emotivne reči posvetio političaru

Blic 28.11.2021
Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je juče u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Pored… »

(Foto): U dom Ane Bekute pristižu mrkonjićevi prijatelji: Među prvima stigao harmonikaš Aca Sofronijević

Blic 28.11.2021
Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute, izgubio je juče u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba… »

Unuk ane Bekute se emotivnim rečima oprostio od Mrke! Branko podelio objavu koja kida dušu

Mondo 28.11.2021
Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a od njega se u moru javnih ličnosti i pevača oprostio i Aco Pejović. Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a od njega se u moru javnih ličnosti i… »

Ana i mrka imali su jednu neostvarenu želju! Njihova ljubav bila je bajka, a Bekuti je samo ovo bilo žao!

Mondo 28.11.2021
Milutin Mrkonjić preminuo je u 80. godini nakon što su se lekari nekoliko dana borili za njegov život, a vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu javnu scenu. Milutin Mrkonjić preminuo je u 80. godini nakon što su se lekari nekoliko dana borili za… »

Dačić: Mrkonjić je bio odan idealima i drugovima, komunista, politički otac socijalistima

Danas 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas su svi očekivali da će Milutin Mrkonjić pobediti u borbi za zdravlje, navodeći da je bio „legenda SPS i cele Srbije“. Dačić je za TV Prva rekao da je Mrkonjić, bio… »

Dačić slomljen u programu TV Prva: Sahrana najverovatnije u sredu; "Mrkonjić je zaslužio da počiva u Aleji"

B92 28.11.2021
Presednik skupštine Srbije i lider SPS Ivica Dačić je izjavio da će povodom smrti Milutina Mrkonjića biti otvorena knjiga žalosti. "Želim da pozovem sve Socijaliste da mu odamo veliko priznanje i poštovanje. Sutra u 11 sati će biti otvorena… »

Dačić: Od Mrke se nije očekivalo da umre

RTV 28.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, rekao je danas da su socijalisti u šoku zbog smrti Milutina Mrkonjića, počasnog predsednik SPS, jer, kako je rekao, "od Mrke se nije očekivalo da umre". "On nikada nije hteo da… »

Ivica Dačić u suzama u programu uživo: Slomio se zbog smrti Milutina Mrkonjića

Blic 28.11.2021
Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić u Jutarnjem programu na TV Prva kroz suze je govorio o preminulom počasnom predsedniku SPS Milutinu Mrkonjiću. - Nama je sve to izuzetno teško palo. Uz Mrku nikako nije išlo to da vi saosećate sa njegovim… »

“Od Mrke se nije očekivalo da umre”

Vesti online 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, rekao je danas da su socijalisti u šoku zbog smrti Milutina Mrkonjića, počasnog predsednik SPS, jer, kako je rekao, “od Mrke se nije očekivalo da umre”. – On nikada nije hteo da razgovara… »

Mrkonjić je ovoj pevačici spasao karijeru: Otkrio joj Aninu tajnu, njegove reči su je zauvek promenile

Kurir 28.11.2021
Milutin Mrkonjić preminuo je juče u 79. godini, a mnoge estradne ličnosti opraštaju se od njega emotivnim porukama. Političar je poslednju deceniju života proveo sa pevačicom Anom Bekutom, pa je tako uvek išao sa njom po emisijama i događajima… »

"Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja": Ana Bekuta slomljena od bola, skupila snagu da se oglasi: Snažan Mrkin…

Blic 28.11.2021
Ana Bekuta posvetila je emotivne reči svom partneru Milutinu Mrkonjiću, koji je juče preminuo u Beogradu u 79. godini. Pevačica prolazi kroz najteže trenutke, budući da je izgubila ljubav svog života, a iako je skrhana bolom skupila je snagu da… »

Sutra Knjiga žalosti u SPS-u zbog smrti Mrkonjića

RTV 28.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, izjavio je da će povodom smrti Milutina Mrkonjića sutra biti otvorena Knjiga žalosti. Svi građani će moći da se upišu od 11 sati u sedištu SPS-a na Studentskom trgu u Beogradu… »

Ivica Dačić slomljen u programu uživo: "Bojić me je pozvao i rekao da nas je Mrka napustio..."

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Printscreen/TV Prva - Nama je sve to izuzetno teško palo. Uz Mrku nikako nije išlo to da vi saosećate sa njegovim zdravljem. On se ljutio kada neko spominje, kaže... prošli put se naljutio na jednog našeg druga koji je došao u bolnicu da ga… »

Ono što mi je rekao zauvek me je promenilo: Viki Miljković otkrila kako joj je Milutin spasao karijeru i pomogao!

Mondo 28.11.2021
Viki Miljković otkrila je na čemu će zauvek biti zahvalna Milutinu Mrkonjiću. Viki Miljković otkrila je na čemu će zauvek biti zahvalna Milutinu Mrkonjiću. Milutin Mrkonjić preminuo je juče u 80. godini, a brojne estradne ličnosti oglasile su… »

Poznat datum sahrane milutina mrkonjića: Ivica Dačić otkrio - "Danas ću poslati pismo Gradu"

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Tanjug/Sava Radovanović Ovo je otkrio predsednik Socijalističke Partije Srbije, koji je rekao da će Mrkonjić najverovatnije biti sahranjen u sredu, a da će pre sahrane biti održana i komemoracija. – Želim da pozovem sve Socijaliste da mu… »

Prva objava Ane Bekute nakon smrti Milutina Mrkonjića FOTO

B92 28.11.2021
Pevačica Ana Bekuta se oprostila od svoje dugogodišnje ljubavi na društvenim mrežama. "Svaki dan naše ljubavi, dva su dana sećanja", napisala je Ana ispod zajedničke fotografije koju je objavila na Instagramu. Podsetimo, Milutin Mrkonjić je… »

"Za osmeh od ujutru, za ruku na ramenu, do neba ti hvala" Ana Bekuta posvetila pesmu Mrki, reči opisuju njihov odnos: "Za…

Blic 28.11.2021
Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom , koja je… »

Slika boli više od ijedne reči: Prva objava Ane Bekute posle Mrkine smrti - "Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja"

Mondo 28.11.2021
Ana Bekuta oglasila se prvi put. Ana Bekuta oglasila se prvi put. Pevačica Ana Bekuta juče je jedva smogla snage da se oglasi nakon smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u 80. godini. Ana i Milutin živeli su pravu ljubavnu… »

Prva Bekutina objava nakon Mrkine smrti: Oprostila se uz reči svoje pesme

Nova 28.11.2021
Pevačica Ana Bekuta obratila se putem Instagram naloga i uz reči iz svoje pesme oprostila od voljenog Milutina Mrkonjića koji je preminuo sinoć u 79. godini života Ana je objavila zajedničku fotografiju sa Mrkonjićem, na kojoj se grle, i posvetila… »

Dačić otkrio kada bi mogla biti sahrana mrkonjića: Želim da pozovem sve Socijaliste da mu odamo veliko priznanje i…

Kurir 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas da će Milutin Mrkonjić, koji je juče preminuo, biti najverovatnije sahranjen u sredu, a da će pre sahrane biti održana i komemoracija. - Želim da pozovem sve Socijaliste da… »

Socijalisti se opraštaju od Mrkonjića: Na Studentskom trgu otvorena knjiga žalosti povodom smrti počasnog predsednika SPS-a

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Tanjug/Sava Radovanović Milutin Mrkonjić preminuo je sinoć u 80. godini u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Tačan datum sahrane biće naknadno određen. Vest o smrti Mrkonjića, na svom Instagram nalogu potvrdio je Ivica Dačić… »

Dačić: Mrkonjić je bio odan idealima i drugovima, komusta, politički otac socijalistima

Novi magazin 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas su svi očekivali da će Milutin Mrkonjić pobediti u borbi za zdravlje, navodeći da je bio "legenda SPS i cele Srbije". Dačić je za TV Prva rekao da je Mrkonjić, bio… »

Dačić: Mrkonjić je politički otac socijalistima, sahrana bez verskih obeležja

Nova 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je su svi očekivali da će Milutin Mrkonjić pobediti u borbi za zdravlje, navodeći da je bio "legenda SPS i cele Srbije". Dačić je za TV Prva rekao da je Mrkonjić, počasni… »

Vratio sam se ranije iz Madrida, imao sam neki osećaj: Ivica Dačić o Mrkonjiću - On je Slobi rekao za košarkaše...

Mondo 28.11.2021
Gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva, predsednik SPS Ivica Dačić otkrio je detalje svog dugogodišnjeg prijateljstva sa Milutinom Mrkonjićem, koji je preminuo sinoć. Gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva, predsednik SPS Ivica Dačić otkrio… »

Svaki dan naše ljubavi 2 su dana sećanja: Bekuta objavom sa Mrkom na mrežama rasplakala sve, uspomena govori koliko su se…

Kurir 28.11.2021
Ana Bekuta oglasila se na društvenim mrežama emotivnom fotografijom i stihom svoje pesme, povodom smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića Mrke. Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je u… »

Prelepa žena, domaćica i sjajan čovek: Ovako je Mrka govorio o Ani - 9 godina ljubavi i prvi poljubac na čaroban datum

Mondo 28.11.2021
Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića bila je onakva kakva se dešava jednom u životu. Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića bila je onakva kakva se dešava jednom u životu. Poslednju deceniju života Milutina Mrkonjića, koji je… »

Ana bekuta posvetila pesmu Mrki: "Kad si sa mnom tu za juče, sada i zauvek ostani meni lek"

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Instagram Ona je do poslednjeg trenutka bila uz njega, a jednu od svojih pesama posvetila upravo voljenom Mrki. Reči pesme do tančina govore koliko je njihova ljubav zapravo bila jaka. U pitanju je numera "Hvala ljubavi", koju je pevačica snimila… »

Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja: Ana Bekuta objavom rasplakala sve (foto)

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Arhiva novosti Kolege i obožavaoci ispod fotografije ostavljaju Ani komentare porške i izjavljivljuju saučešće. Foto: Printskrin/Instagram Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je juče u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti… »

Dačić: Mrkonjić legenda SPS, sahrana bez verskih obeležja

N1 Info 28.11.2021
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je su svi očekivali da će Milutin Mrkonjić pobediti u borbi za zdravlje, navodeći da je bio "legenda SPS i cele Srbije". Dačić je za TV Prva rekao da je Mrkonjić, počasni… »

Prelepa žena, savršena domaćica, razumemo se bez reči: Ovako je pokojni Mrka pričao o Ani Bekuti, evo kad su se prvi put…

Kurir 28.11.2021
Ana Bekuta izgubila je svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u Institutu za kardiovaskularne bolesti. Pevačica je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih… »

Otkrila po čemu će ga pamtiti: Snežana Đurišić se svakog dana čula s Anom, sad se oglasila povodom Mrkonjićeve smrti

Mondo 28.11.2021
Oglasile su se brojne kolege Ane Bekute. Oglasile su se brojne kolege Ane Bekute. Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, u Institutu za kardio-vaskularne bolesti… »

Poslednji džentlmen starog kova Porodica Živojinović oprostila se od Mrke: Otišao je čovek koji je voleo ljude, život i…

Kurir 28.11.2021
Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a sada se mnogi opraštaju od njega. Pevačica Ana Bekuta koja je bila Mrkina dugogodišnja… »

Do neba ti hvala za ovaj vetar u koraku i let na oblaku: Ana Bekuta je Mrki posvetila pesmu, a reči sada kidaju dušu

Mondo 28.11.2021
Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića trajala je godinama. Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića trajala je godinama. Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra… »

Otišao je poslednji džentlmen starog kova: Lepa Brena se s porodicom oprostila od Mrke - Voleo je ljude, život i pesmu

Mondo 28.11.2021
Porodica Živojinović oglasila se povodom smrti Milutina Mrkonjića. Porodica Živojinović oglasila se povodom smrti Milutina Mrkonjića. Brojne javne ličnosti, prijatelji i saradnici Ane Bekute, oglasili su se posle smrti Milutina Mrkonjića, koji je… »

"Čuvajte i pravite porodicu": Mrka nije imao dece, a mlade je savetovao samo jedno: "Ženite se i udajte bez obzira na…

Blic 28.11.2021
Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom , koja je… »

Ana bekuta posvetila pesmu Mrki: Stihovi opisuju njihov odnos i koliko im je ljubav bila jaka, evo o kojoj numeri je reč

Kurir 28.11.2021
Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, a poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom. Ona je do poslednjeg trenutka bila uz njega, a jednu od… »

"Teško mi je kao da mi je umro otac": Dačić o smrti Milutina Mrkonjića: Otišao je naš Mrka

Blic 27.11.2021
Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Ivica Dačić je Izjavio da mu je "teško kao kada mu je umro otac": On je dodao da se… »

"Sve što imam ostaviću ženama" Milutin Mrkonjić je ovako govorio o smrti i odnosu sa najvažnijim damama u svom životu

Večernje novosti 27.11.2021
Foto Instagram/anabekuta1 Milutin Mrkonjić poslednjih godina bio je u ljubavi sa pevačicom Anom Bekutom, ali je brinuo i o ženi Daši sa klojom se nikada nije razvao. U jednom od svojih intervjua on je rekao će sve ostaviti ženama kada umre, te da je… »

Majka Ane Bekute stigla na vračar: Sva u crnini ušetala u zgradu, i prethodnih dana bila uz pevačicu

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: D. Milovanović U žalosti je, između ostalih, ostavio i svoju devetogodišnju partnerku, poznatu pevačicu Anu Bekutu. Čim se pronela tužna vest, da je Mrkonjić preminuo, u stan na Vračaru u kome je živeo počeli su da pristižu bliski… »

Tuga u domu ane bekute i milutina mrkonjića: Stigle Jelena Trivan i slavica Đukić Dejanović - Ana je tešila samu sebe da…

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: D. Milovanović NJegova dugogodišnja partnerka i ljubav, Ana Bekuta je u šoku. U njihov dom na Vračaru, po vesti o njegovoj smrti, prvo je stigla pevačicima majka. Ubrzo je stigla i Jelena Trivan, kao i funkcionerka SPS Slavica Šukić… »

"Hoćemo da popijemo nešto?" Portir otkrio kako su izgledali susreti sa Milutinom Mrkonjićem

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: D. Milovanović/Z. Jovanović Zoran V., portir u zgradi gde žive Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta kaže da je Mrkina uzrečica bila "hoćemo da popijemo nešto". - Ja ne pijem ali ljubazno sam ga odbijao. Odličan čovek. Vreme je tako, idemo dalje… »

Borili smo se danonoćno, ali nismo uspeli: Oglasio se direktor bolnice u kojoj je preminuo Milutin Mrkonjić

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: N. Skenderija/Tanjug/Nenad Milošević Direktor te bolnice je rekao da su ceo Insitut za kardiovaskularne bolesti, svi lekari i on lično dali sve od sebe da spasu život Milutinu Mrkonjiću. - Borili smo se svi danonoćno možda i više nego što… »

"Žar među nama je bio samo veći": Ovo je ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića: Pevačica je do zadnjeg dana bila…

Blic 27.11.2021
Političar Milutin Mrkonjić preminuo je nakon borbe sa opakom bolešću u 79. godini života. Poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom. Bekuta je pre nekoliko meseci otkrila kako je započela… »

"Otišao je moj Milutin" Ana Bekuta skrhana tugom: "Molim vas da me shvatite u ovom bolu"

Blic 27.11.2021
Milutin Mrkonjić (79) preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu, a iza sebe ostavio je neutešnu partnerku Anu Bekuti, ali i zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić. - Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite… »

Preminuo milutin Mrkonjić

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Z. Jovanović Ove vesti potvrdio je na svom Instagram profilu Ivica Dačić,. Podsetimo, Mrkonjić je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu je operisao srčane zaliske, i to novom… »

Ana Bekuta jedva izustila: Otišao je moj Milutin...

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Z. Knežević/V. Danilov Kako se ranije pisalo u medijima, Mrka je iz bolesničke postelje zakleo Anu Bekutu da ako on umre neće prestati da peva. Ana Bekuta se sada oglasila prvi put nakon smrti partnera, a reči kidaju dušu: - Otišao je moj… »

Ana je do poslednjeg trenutka bila uz mrku: Ovo je bila njegova najveća želja

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Tanjug/Dušan Mitić Poslednju deceniju njegovog života obeležila je ljubav sa pevačicom narodne muzike Anom Bekutom, koja je do poslednjeg trenutka bila uz njega. Podsetimo, pre nekoliko dana Mrkonjić (79) je završio na kardio-vaskularnoj… »

Muk ispred doma Ane i mrke: Funkcioneri i prijatelji poznatog para dolaze da izjave saučešće pevačici

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: D. Milovanović/Tanjug/Sava Radovanović Vladan Zagrađanin i Aleksandar Antić, funkcioneri SPS došli su u dom Ane Bekute i Milutina Mrkonjića na Vračaru, kako bi izjavili saušešće, nezvanično saznajemo. Podsetimo, Mrkonjić je početkom… »

Poslednji snimak milutina Mrkonjića: Bio je uz suprugu u najtežim trenucima, pomagao joj sve dok nije završio u bolnici…

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Jutjub/Paparazzo Lov // DNK Iako je čitavu deceniju bio u emotivnoj vezi sa Anom Bekutom, Milutin Mrkonjić je brinuo i o zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić. O tome svedoči njihov poslednji zajednički snimak. Naime, Mrkonjića i Draganu su… »

Milutin Mrkonjić obožavao sestrinu decu: Uvek je bio odan porodici, Ana Bekuta žalila zbog jedne stvari

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: N. Fifić/Jutjub/Svetski Radio Milutin Mrkonjić je bio u skladnoj ljubavnoj vezi sa pevačicom Anom Bekutom, dok je zakonski i dalje bio u braku sa suprugom Draganom Dašom Mrkonjić. Ni sa jednom on nije imao dece. On je voleo da provodi vreme sa… »

Dačić se oprostio od Milutina Mrkonjića: Otišao je najveći među nama, hvala ti za sve i počivaj u miru

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Tanjug/Zoran Žestić/Dragan Stanković Od njega se oprostio i predsednik SPS i prijatelj Milutina Mrkonjića Ivica Dačić. - Otišao je najveći među nama. Legenda Socijalističke partije Srbije i cele Srbije. Počasni predsednik Milutin… »

Milutin Mrkonjić se nikad nije razveo od zakonite supruge Daše i do poslednjeg dana je vodio računa o njoj, bili su 30…

Blic 27.11.2021
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić (79) preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu. Iza sebe ostavio je neutešnu partnerku Anu Bekuti, ali i zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić. Iako… »

Umro Milutin Mrkonjić

Blic 27.11.2021
Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a tu vest potvrdio je i Ivica Dačić. Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane… »

Osnivač SPS, ministar, glavni "saobraćajac": Biografija Milutina Mrkonjića: Gradio je po svetu i Srbiji "pre roka", a…

Blic 27.11.2021
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić (79) preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu. Jedan je od jedan je od osnivača SPS-a, a u svojoj dugoj poslovnoj i političkoj karijeri bio je na više… »

Poslednji rođendan proslavio pred kamerama: Ana Bekuta i Merima NJegomir ganule Milutina Mrkonjića u emisiji, zajedno…

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Arhiva novosti Mrkonjić se u ovoj zdravstvenoj ustanovi nalazio od početka novembra, kada mu je i ugrađen pejsmejker. Svoj poslednji rođendan proslavio je jednoj u emisiji gde su ga izenadile njegova nevenčana supruga i pevačica Ana Bekuta i… »

Ovo je žena milutina mrkonjića: Decenijama su bili u braku, ostali u sjajnim odnosima, nisu želeli da se razvedu (foto)

Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Arhiva Mrkonjić se nakon stupanja u vezu sa Bekutom nije razveo od svoje žene Dragane Mrkonjić Daše. Kako su mediji ranije prenosili Milutin i Dragana su ostali u dobrim odnosima pa su i snimljeni da zajedno odlaze u kupovinu. - Uvek sam bio… »

Preminuo Milutin Mrkonjić

Danas 27.11.2021
U Beogradu je u 80. godini preminuo Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, počasni predsednik SPS-a i poslanik te stranke u Skupštini Srbije, saopštio je RTS. Milutin Mrkonjić je rođen je 23. maja 1942. godine u… »

Biografija milutina mrkonjića: Odlazak bivšeg ministra, poslanika i počasnog predsednika SPS

Večernje novosti 27.11.2021
Milutin Mrkonjić Mrkonjić je rođen u Beogradu, 23. maja 1942. godine, a diplomirao je 1971. godine na Građevinskom fakultetu u Beogradu. Po završetku fakulteta radio je u Birou za studije i projektovanje železnica, a od 1974. godine bio je… »

Vesti dana »