Повезане вести

Ђоковић: Страст не јењава, циљ је да вратимо репрезентацију у светски врх

Ђоковић: Страст не јењава, циљ је да вратимо репрезентацију у светски врх

Данас 27.11.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је вечерас да је привилегија играти за репрезентацију и да се нада да ће бити здрав како би наставио да игра за државни тим, а за трофеј Дејвис купа из 2010. године навео је да је једно од… »
"Страст је све: Већа!" Новак Ђоковић одиграо 50. јубиларни меч за Србију у Дејвис купу, а онда се сетио свега: Знам колико ми…

"Страст је све: Већа!" Новак Ђоковић одиграо 50. јубиларни меч за Србију у Дејвис купу, а онда се сетио свега: Знам колико ми…

Спортал блиц 27.11.2021
је савладао у другом мечу Дејвис купа у дуелу Србије и Немачке резултатом 2:0 по сетовима (6:2, 6:4), а ово је био његов јубиларни 50. меч за репрезентацију Србије. - Велика је част и задовољство играти за Србију и тениску… »
"Мој приоритет? Играње за Србију!" Ђоковић одушевљен после јубилеја у репрезентацији

"Мој приоритет? Играње за Србију!" Ђоковић одушевљен после јубилеја у репрезентацији

Вечерње новости 27.11.2021
Тањуг/АП Није могао да сакрије одушевљење што игра за националну селекцију, чији члан пуних 15 година. - Велика част и привилегија је играти 50 пута за репрезентацију. Велика је бројка, искрено нисам пратио, људи из… »

Вести дана »