Povezane vesti

Stiglo upozorenje iz SAD: Mogući teroristički napadi na Kosovu

Vesti online 28.11.2021
Međunarodne institucije na Kosovu upozorile su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre na Kosovu, a iz ambasade SAD u Prištini još 22. novembra je stiglo obaveštenje Stejt departmenta da “terorističke grupe nastavljaju da… »

Upozorenje iz Amerike: Mogući teroristički napadi na tzv. Kosovu

B92 28.11.2021
Ambasada SAD u Prištini dobila je obaveštenje od Stejt departmenta da "terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguce napade u regionu Balkana". Ambasada je obaveštenje dobila još 22. novembra, a kako je navedeno napadi su mogući i na Kosovu i… »

Stejt department prvi reagovao: Ambasade na KiM upozorile svoje zaposlene da postoji rizik od napada

Blic 28.11.2021
Međunarodne institucije u Prištini upozorile su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre, a iz ambasade SAD u Prištini još 22. novembra je stiglo obaveštenje da "terorističke grupe nastavljaju da planiraju moguće napade u regionu… »

Policija Kosova: Bez opasnosti od terorističkih napada tokom praznika u novembru

N1 Info 28.11.2021
Kosovska policija saopštila je da nema opasnosti od mogućih terorističkih napada tokom novembarskih praznika. Zbog opasnosti od mogućeg napada, predstavnici strane diplomatije na Kosovu upozorili su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike… »

Ambasade u Prištini upozorile osoblje na rizik od napada

RTV 28.11.2021
PRIŠTINA - Strana diplomatska predstavništva u Prištini upozorila su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre, jer prema njihovim saznanjima, postoji rizik od mogućeg napada do 30. novembra, prenosi "Koha ditore". Prema nekim… »

Ambasade u Prištini upozorile osoblje da izbegavaju gužve i velike tržne centre zbog rizika od napada

Blic 27.11.2021
Strana diplomatska predstavništva u Prištini upozorila su svoje zaposlene da izbegavaju gužve i velike tržne centre, jer prema njihovim saznanjima, postoji rizik od mogućeg napada do 30. novembra, prenosi "Koha ditore". Prema nekim informacijama… »

Policija Kosova: Nema opasnosti od terorističkih napada tokom novembarskih praznika

Danas 27.11.2021
Kosovska policija saopštila je danas da nema opasnosti od mogućih terorističkih napada tokom novembarskih praznika na Kosovu. Zbog opasnosti od mogućeg napada, predstavnici strane diplomatije na Kosovu upozorili su svoje zaposlene da izbegavaju… »

Vesti dana »