Повезане вести

"Кандидујте баку прасета, само победите" Председник Вучић упутио бруталну поруку опозицији (видео)

"Кандидујте баку прасета, само победите" Председник Вучић упутио бруталну поруку опозицији (видео)

Србија данас 28.11.2021
Председник Србије Александар Вучић гост је вечерашње емисије Хит Твит на ТВ Пинк. Председник Вучић, гостујући у емисији Хит Твит, говорио је о Рио Тинту, пославши бруталну поруку опозицији. - Сви који су стварно забринути за… »
Вучић у Хит твиту: Мислим да је 10 година на врху странке довољно! Треба знати кад је време да препустимо место млађима!

Вучић у Хит твиту: Мислим да је 10 година на врху странке довољно! Треба знати кад је време да препустимо место млађима!

Курир 28.11.2021
Председник Србије Александар Вучић гостује вечерас у емисији Хит твит. Са њим у студију су и колумнисткиња листа "Недељник" Љиљана Смајловић и Раде Вељановски из Грађанског демократског форума. Вучић је рекао да је… »
Вучић: 10 година на челу странке сасвим довољно, време је за млађе људе

Вучић: 10 година на челу странке сасвим довољно, време је за млађе људе

Н1 Инфо 28.11.2021
Мислим да је 10 година на челу странке сасвим довољно и да је време за млађе људе, изјавио је вођа Српске напредне странке и председник Србије Александар Вучић и, коментаришући јучерашњу најаву да ће се повући са чела СНС… »
Вучић брутално о лажним моралистима из опозиције: Ми смо у Арени све мере поштовали, а они праве пет протеста без маски

Вучић брутално о лажним моралистима из опозиције: Ми смо у Арени све мере поштовали, а они праве пет протеста без маски

Курир 28.11.2021
Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић рекао је вечерас гостујући на ТВ Пинк да су на јучерашњој свечаној академији СНС у "Штарк арени" поштоване епидемиолошке мере и да су су сви добили маске. "Поштоване… »
Вучић потврдио писање Нова.рс: Нећу се више кандидовати за председника СНС

Вучић потврдио писање Нова.рс: Нећу се више кандидовати за председника СНС

Нова 28.11.2021
Гостујући у емисији Хит Твит Александар Вучић је потврдио да се након избора неће кандидовати на изборима за председника Српске напредне странке (СНС) и тако потврдио сазнања Нова.рс. “То је јасна одлука. Иако сам био предложен… »
Вучић: 10 година на челу странке сасвим довољно

Вучић: 10 година на челу странке сасвим довољно

Радио 021 28.11.2021
Мислим да је 10 година на челу странке сасвим довољно и да је време за млађе људе. То је данас рекао вођа Српске напредне странке и председник Србије Александар Вучић и, коментаришући јучерашњу најаву да ће се повући са чела… »
"Сви су добили маске када су ушли у Арену" Председник Вучић одговорио на лицемерне нападе опозиције (видео)

"Сви су добили маске када су ушли у Арену" Председник Вучић одговорио на лицемерне нападе опозиције (видео)

Србија данас 28.11.2021
Председник Србије Александар Вучић гост је вечерашње емисије Хит Твит на ТВ Пинк. Председник Вучић, гостујући у емисији Хит Твит, говорио је о лицемерним примедбама опозиције да се нису поштовале епидемиолошке мере на скупу… »
Хрватски медији о Вучићевом говору: Морао да спомене наше нове авионе

Хрватски медији о Вучићевом говору: Морао да спомене наше нове авионе

Нова 28.11.2021
Српски председник Александар Вучић говорио је синоћ на свечаној академији поводом 13 година постојања Српске напредне странке. Он је том приликом поменуо и авионе "Рафале" које је Хрватска недавно купила од Француске, што… »
Вучић од СНС направио снажну организацију: Створио јак систем пре него што је одлучио да се не кандидује за председника

Вучић од СНС направио снажну организацију: Створио јак систем пре него што је одлучио да се не кандидује за председника

Курир 28.11.2021
Председник Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је синоћ на свечаној академији, која је почела химном „Боже правде“, да су напредњаци показали како изгледа пристојна Србија, док су неки други само… »
Вучић у Арени: Дошли сте у инат онима који нису хтели да овде будете

Вучић у Арени: Дошли сте у инат онима који нису хтели да овде будете

Данас 28.11.2021
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас на свечаној академији поводом 13 година од оснивања СНС да су сви дошли на тај скуп, у инат онима који су желели да то спрече. Вучић је у Штарк… »

Вести дана »