Povezane vesti

Mijailović opet o "tuči" u Partizanu - to nije istina! Pričao i o kaznama koje klub plaća i poručio da slede zabrane!

Mijailović opet o "tuči" u Partizanu - to nije istina! Pričao i o kaznama koje klub plaća i poručio da slede zabrane!

Mondo 28.11.2021
Predsednik KK Partizan dotakao se i priča o navodnim sukobima unutar tima. Predsednik KK Partizan dotakao se i priča o navodnim sukobima unutar tima. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na TV Prva i pričao o rezultatima svoje ekipe, kao… »
Ostoja Mijailović: Uprave klubova moraju da prestanu sa tim

Ostoja Mijailović: Uprave klubova moraju da prestanu sa tim

Vesti online 28.11.2021
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović gostovao je ovog jutra na TV Prva i tom prilikom govorio u aktuelnostima među crno-belima. Takođe, Mijailović poslao poruku da bi trebalo da se spuste tenzije između klubova. – Uprave moraju da… »
‘Da prestanu sa vansportskim stvarima’: Mijailović imao poruku za čelnike ostalih klubova – ‘Deset navijača organizovano…

‘Da prestanu sa vansportskim stvarima’: Mijailović imao poruku za čelnike ostalih klubova – ‘Deset navijača organizovano…

Hot sport 28.11.2021
Predsednik KK Partizan govorio je o aktuelnim temama. Prvi čovek kluba iz Humske Ostoja Mijailović bio je gost ‘Prve’ televizije, gde je govorio o aktuelnom trenutku u klubu i igrama tima pod palicom legendarnog Željka Obradovića. – 12 pobeda i 2 poraza… »
Mijailović: "Nikada mi se nije dopadalo da neki timovi osvajaju trofeje van terena"

Mijailović: "Nikada mi se nije dopadalo da neki timovi osvajaju trofeje van terena"

Sportske.net 28.11.2021
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je gostovao na TV Prva gde je govorio o aktuelnoj situaciji u klubu. Nakon fantastičnog početka sezone, usledio je nešto slabiji ritam, ali je to sasvim normalno u ovom delu sezone što je priznao i Mijailović… »
Ostoja Mijailović o derbiju, uvredama za Obradovića i Čovića: Ne sviđa mi se što neki hoće da osvoje trofeje van terena!

Ostoja Mijailović o derbiju, uvredama za Obradovića i Čovića: Ne sviđa mi se što neki hoće da osvoje trofeje van terena!

Mondo 28.11.2021
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o uspesima svog kluba ove sezone, ali i o tenziji na nekim ključnim mečevima. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o uspesima svog kluba ove sezone, ali i o tenziji na nekim ključnim… »

Vesti dana »

Upozorenje RHMZ

Upozorenje RHMZ

Ozon press pre 3 satajoš 30 povezanih
Haos u Americi ne prestaje: Protesti se šire nakon ubistva Aleksa Pretija

Haos u Americi ne prestaje: Protesti se šire nakon ubistva Aleksa Pretija

Večernje novosti pre 34 minutajoš 26 povezanih
Reklamacija za radove prošla pre dve godine, ko će da plati sanaciju?

Reklamacija za radove prošla pre dve godine, ko će da plati sanaciju?

Prokuplje press pre 39 minutajoš 12 povezanih