Povezane vesti
Vučić posle susreta sa Pahorom: Imamo veoma dobre odnose sa Slovenijom (VIDEO)
Vesti online 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su Slovenija i Srbija pre 10 godina imale 572 miliona evra trgovinske razmene, a da je to danas… »
Pahor: Hvala Vučiću što je spomenuo slovenačke vojnike na Kosovu
Vesti online 28.11.2021
Predsednik Slovenije Borut Pahor izjavio je danas u Beogradu, posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je zabrinut zbog nekih procesa i izjava koje se mogu čuti na Zapadnom Balkanu, a naročito u poslednje vreme, i poručio da EU na… »
Vučić sa Pahorom: Veoma dobri odnosi sa Slovenijom
N1 Info 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je posle razgovora sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom da su odnosi dve zemlje na veoma visokom nivou i puni poverenja i uvažavanja. Vučić je rekao da je sa Pahorom razgovarao o situaciji u regionu, o… »
Vučić i pahor nakon sastanka: Imamo veoma dobre odnose, ta saradnja će i u budućnosti da raste (video)
Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Printscreen - Mislim da imamo veoma dobre odnose sa Slovenijom - rekao je Vučić. Razgovarali smo o situaciji u regionu - rekao je Vučić. - Otvoreno smo govorili o svim problemima u regionu, koji nisu mali, upoznao sam predsednika Pahora sa… »
Dodik: Republika Srpska neće dozvoliti da se uništava pravo srpskog naroda na opstanak
Danas 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu obavestio člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika o razgovorima koje je vodio sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali i o razgovorima sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni… »
Vučić sa Dodikom o situaciji u BiH i o susretu s Putinom i Eskobarom
Slobodna Evropa 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u nedelju, 28. novembra, u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Miloradom Dodikom, saopšteno je iz Predsedništva Srbije. Vučić je obavestio Dodika o razgovorima koje je vodio sa… »
Predsednik Srbije sastao se sa Pahorom: Zadovoljstvo mi je da ga ugostim na radnom ručku foto
Kurir 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Slovenije Borutom Pahorom. View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Zadovoljstvo mi je da, danas u Beogradu, ugostim na radnom ručku… »
Pahor stigao u Beograd: Na aerodromu ga dočekao Siniša Mali (foto)
Foto: Tanjug/Tara Radovanović Na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar finansija Siniša Mali. Foto: Фото: Танјуг/Тара Радовановић POGLEDAJ GALERIJU - Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da dočekam predsednika Slovenije @borutpahor koji se… »
Vučić se sastao sa pahorom: Zadovoljstvo mi je da na radnom ručku u Beogradu ugostim predsednika Slovenije (foto)
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav - Zadovoljstvo mi je da, danas u Beogradu, ugostim na radnom ručku predsednika Republike Slovenije Boruta Pahora - napisao je Vučić. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »
Vučić se sastao sa Dodikom: Razgovarali o izgradnji auto-puta
Blic 28.11.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom. Nedeljno prepodne u razgovorima sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o svim regionalnim pitanjima i izgradnji auto-puta Rača -… »
Vesti dana »
"Ministarko Đedović, zašto se hvalite cenom goriva od 181 dinara za poljoprivrednike kad je u Hrvatsoj ista ta cena 104 dinara za litar?"
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! Iran ismeva predsednika SAD zbog Ormuskog moreuza (video)
Kurir pre 15 minutajoš 66 povezanih
Dan sećanja na žrtve NATO agresije – državni komemorativni skup u Vranju
RTS pre 15 minutajoš 59 povezanih