Повезане вести
Украдене ствари продају на пијаци! Опљачкани станови зграде која се урушила на Врачару: Из нашег дома су однели камеру…
Блиц 28.11.2021
Необезбеђен улаз у зграду на адреси Видовданска 2а на Врачару, која се средином јула урушила због немара инвеститора на суседном плацу, послужио је лоповима да уђу у седам домова и опљачкају их. Ово су потврдили некадашњи… »
Опљачкана урушена зграда на Врачару: Комшије нашле своје ствари на Каленићу, ево шта су им рекли продавци
Мондо 28.11.2021
Отворени улаз у зграду у Видовданској улици на Врачару, која се средином јула урушила, наводно због немара инвеститора на суседном плацу, омогућио је лоповима да уђу у седам станова и опљачкају их. Отворени улаз у зграду у… »
Вести дана »
УКП поново у згради Филозофског факултета, ово је ствар по коју су дошли
Блиц пре 23 минутајош 11 повезаних
“Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости”: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Нова пре 2 сатајош 6 повезаних
АМСС упозорава: Променљиво време отежава вожњу, камиони чекају и до шест сати на граници
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 34 повезане
'Ово је за цело човечанство': Прва мисија са посадом ка Месецу после више од 50 година
BBC News пре 8 минутајош 46 повезаних
Иран оштро одговорио Трампу: "Наша цивилизација је стара 6.000 година, а ваша?"
Б92 пре 23 минутајош 42 повезане