Povezane vesti
I dalje volim Davida! Ana Korać prvi put priznala emocije: Sve njegove devojke su moje kopije, ali džabe se trude!
Mondo 28.11.2021
Ana Korać je prokomentarisala novu vezu bivšeg dečka Davida Dragojevića. Ana Korać je prokomentarisala novu vezu bivšeg dečka Davida Dragojevića. Starleta i bivša učesnica Zadruge, Ana Korać, progovorila je pred kamerama o bivšem dečku Davidu… »
I dalje volim davida, njegova nova devojka je moja kopija! Šok priznanje Ane Korać, starleta ne može da preboli Dragojevića!…
Kurir 28.11.2021
Starleta i bivša zadrugarka Ana Korać progovorila je pred kamerama o bivšem dečku Davidu Dragojeviću. S obzirom da David trenutno uživa sa novom devojom, Ana je prokomentarisala novu vezu bivšeg dečka. - Sve su to moje kopije koje žele da budu kao ja. On… »
Vesti dana »

Vojna parada 2025: Defile svih jedinica, prvi put prikazani i raketni sistem dometa 300 kilometara i dronovi samoubice
NIN pre 5 minutajoš 73 povezane

Otkazani letovi širom Evrope! Drama na aerodromima: Žestok hakerski napad totalno poremetio sistem
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Suze i bol na oproštaju od Dejana Milovanovića: Kum se slomio za govornicom, legenda Zvezde pala u nesvest
Mondo pre 5 minutajoš 24 povezane