Povezane vesti
Miljana Kulić PRIZNALA Željka ne doživljava kao sina! Ima FOBIJE!
Svet & Skandal 28.11.2021
Miljana Kulić otvorila je dušu u salonu lepote i frizeru otkrila nepoznate detalje iz svog života. Popularni Miksi je našala utehu u frizerskom salonu i raspričala se kao da je na seansi kod psihoterapeuta. – Slušaj, ja ću tebi da počnem da pričam, znam… »
Šok ispovest miljane Kulić! Imam dete, a gledam ga kao brata: Ispričala sve tajne - i o Ivanu Marinkoviću i o Zoli!
Mondo 28.11.2021
Miljana Kulić se vratila nekoliko godina unazad i poverila se pred kamerama. Miljana Kulić se vratila nekoliko godina unazad i poverila se pred kamerama. Miljana Kulić poverila se fizeru u salonu lepote u Zadruzi i otkrila nepoznate detalje svog života o… »
Gagiša postao i ljubavni terapeut Miljana ogolila dušu pred frizerom, pa otkrila sve detalje veze sa Zolom!
Alo 28.11.2021
Shvatila je da je Zola u njoj video samo korist. Frizerski salon "Dolče" zajedno sa poznatim frizerom, Gagišom, zaduženi su za ulepšavanje zadrugara nedeljom, a Miljana Kulić uživala je u najsavremenijim tretmanima za kosu, a Gagiša joj je uradio… »
Vesti dana »
Tenzije na relaciji Iran – SAD! Selektor Galenoi: Naređeno nam je da napustimo SAD, najviše smo ugnjetavani na ovom SP
Dnevnik pre 15 minutajoš 39 povezanih
"SAD kad je Iran završen, idemo dalje" Tramp vraća fokus na Ukrajinu
Blic pre 40 minutajoš 19 povezanih
UŽIVO Teheran: Prva faza pregovora sa SAD o okončanju rata je završena, u petak kreće druga
Sputnik pre 15 minutajoš 19 povezanih