Povezane vesti
"Ćale, tvoja duša je besmrtna": Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - Odmori se, dobri moj...
Mondo 28.11.2021
Pevač je naveo za Milutina da je bio šmeker, intelektualac, sposoban i uspešan biznismen. Pevač je naveo za Milutina da je bio šmeker, intelektualac, sposoban i uspešan biznismen. Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a od… »
Naš "Ćale", šmeker, legenda: Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - "Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag"
Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Printscreen/PINK Pevač je objavio Milutinovu crno-belu fotografiju i ispisao poruku u kojoj je izneo po čemu će pamtiti Mrkonjića, kojeg je u objavi nazvao "ćale". - Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom… »
Ćale, tvoja duša je besmrtna, odmori se, dobri moj: Pejović slomljen zbog smrti Milutina Mrkonjića, oprostio se emotivnim…
Kurir 28.11.2021
Pevač Aco Pejović još jedan je u nizu koji se oprostio od Milutina Mrkonjića koji je preminuo u 79. godini posle teške bolesti. Pejović i Mrka su se poznavali dugi niz godina, a kako je pevač sada otkrio, svojevremeno ga je nazivao i ,,Ćale", što govori… »
Vesti dana »
Trampova jeziva pretnja: "Cela zemlja može biti zbrisana za jednu noć i to može biti sutra uveče"
Telegraf pre 24 satajoš 31 povezana
'Videli smo "otisak ruke"' Čovek je otišao najdalje od Zemlje ikada: Posada Artemisa objavila šta je prvo zapazila tokom preleta oko Meseca (video)
Kurir pre 24 satajoš 51 povezana
Igor Božić poslat na rad od kuće, od sutra neće imati nikakav uticaj na redakciju N1
Radio 021 pre 24 satajoš 17 povezanih