Povezane vesti

"Ćale, tvoja duša je besmrtna": Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - Odmori se, dobri moj...

"Ćale, tvoja duša je besmrtna": Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - Odmori se, dobri moj...

Mondo 28.11.2021
Pevač je naveo za Milutina da je bio šmeker, intelektualac, sposoban i uspešan biznismen. Pevač je naveo za Milutina da je bio šmeker, intelektualac, sposoban i uspešan biznismen. Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a… »
Naš "Ćale", šmeker, legenda: Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - "Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag"

Naš "Ćale", šmeker, legenda: Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - "Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag"

Večernje novosti 28.11.2021
Foto: Printscreen/PINK Pevač je objavio Milutinovu crno-belu fotografiju i ispisao poruku u kojoj je izneo po čemu će pamtiti Mrkonjića, kojeg je u objavi nazvao "ćale". - Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom… »
Ćale, tvoja duša je besmrtna, odmori se, dobri moj: Pejović slomljen zbog smrti Milutina Mrkonjića, oprostio se emotivnim…

Ćale, tvoja duša je besmrtna, odmori se, dobri moj: Pejović slomljen zbog smrti Milutina Mrkonjića, oprostio se emotivnim…

Kurir 28.11.2021
Pevač Aco Pejović još jedan je u nizu koji se oprostio od Milutina Mrkonjića koji je preminuo u 79. godini posle teške bolesti. Pejović i Mrka su se poznavali dugi niz godina, a kako je pevač sada otkrio, svojevremeno ga je nazivao i ,,Ćale", što… »

Vesti dana »