Повезане вести
Била сам разочарана, имали смо договор! Ивана Селаков о сукобу са Лукасом - Настао је хаос када се то десило!
Мондо 28.11.2021
Вест која је као бомба одјекнула у медијима је прекид сарадње између дугогодишњих пријатеља Аце Лукаса и Иване Селаков и повлачење спота за њихов четврти по реду дует "Сватови" с Јутјуба. Вест која је као бомба одјекнула у… »
Селаков: Први пут сам од Лукаса на својој кожи осетила неџентлемтско понашање
Нова 28.11.2021
Певачица Ивана Селаков прговорила је о недавном вербалном рату који је имала са колегом Александром Вуксановићем Лукасом, а приликом којег ју је певач најстрашније извређао. Ивана је поново проговорила о неугласицама и упућеним… »
"Била сам шокирана и тужна": Ивана Селаков побеснела због Лукаса и даље не може да му опрости издају и ружне речи
Блиц 28.11.2021
Након што је у медијима као бомба одјекнула вест да су се музичке звезде Ивана Селаков и Аца Лукас посвађале због четвртог по реду дуета, након чега је спот за песму "Сватови" уклоњен са Јутјуба, певачица је открила шта се… »
Вести дана »

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 23 минутајош 20 повезаних

Израел започео копнену офанзиву са циљем заузимања Газе (видео)
Правда пре 53 минутајош 13 повезаних

Две недеље од уредбе о ограничењу маржи у маркетима: Ево да ли су трговци ускладили цене
Мондо пре 12 минутајош 9 повезаних

Чадеж: Јапан све упућенији на европско тржиште, Србија идеална за заједничке пројекте
РТВ пре 48 минутајош 8 повезаних