Повезане вести

Била сам разочарана, имали смо договор! Ивана Селаков о сукобу са Лукасом - Настао је хаос када се то десило!

Била сам разочарана, имали смо договор! Ивана Селаков о сукобу са Лукасом - Настао је хаос када се то десило!

Мондо 28.11.2021
Вест која је као бомба одјекнула у медијима је прекид сарадње између дугогодишњих пријатеља Аце Лукаса и Иване Селаков и повлачење спота за њихов четврти по реду дует "Сватови" с Јутјуба. Вест која је као бомба одјекнула у… »
Селаков: Први пут сам од Лукаса на својој кожи осетила неџентлемтско понашање

Селаков: Први пут сам од Лукаса на својој кожи осетила неџентлемтско понашање

Нова 28.11.2021
Певачица Ивана Селаков прговорила је о недавном вербалном рату који је имала са колегом Александром Вуксановићем Лукасом, а приликом којег ју је певач најстрашније извређао. Ивана је поново проговорила о неугласицама и упућеним… »
"Била сам шокирана и тужна": Ивана Селаков побеснела због Лукаса и даље не може да му опрости издају и ружне речи

"Била сам шокирана и тужна": Ивана Селаков побеснела због Лукаса и даље не може да му опрости издају и ружне речи

Блиц 28.11.2021
Након што је у медијима као бомба одјекнула вест да су се музичке звезде Ивана Селаков и Аца Лукас посвађале због четвртог по реду дуета, након чега је спот за песму "Сватови" уклоњен са Јутјуба, певачица је открила шта се… »

Вести дана »