Povezane vesti

Izvučeno beživotno telo žene iz jezera Bubanj

Veliki park 28.11.2021
Danas, u prepodnevnim časovima, iz jezera Bubanj izvučeno je beživotno telo starije ženske osobe. Prema navodima iz policije na telu nema tragova nasilja, a Više javno tužilaštvo je naložilo da se izvrši obdukcija. Identitet žene još uvek nije… »

Beživotno telo izvučeno iz jezera Bubanj

Kragujevačke 28.11.2021
Telo starije žene izvučeno je danas iz jezera Bubanj, potvrđeno je u Policijskoj upravi Kragujevac. Prema navodima policije, na telu nema tragova nasilne smrti, a Više javno tužilaštvo je naložilo da se izvrši obdukcija. Radi sa na utvrđivanju… »

Iz jezera Bubanj izvučeno beživotno telo

Ritam grada Kg 28.11.2021
Telo starije žene izvučeno je danas iz jezera Bubanj, potvrđeno je u Policijskoj upravi Kragujevac. Prema navodima policije, na telu nema tragova nasilne smrti, a Više javno tužilaštvo je naložilo da se izvrši obdukcija. Radi sa na utvrđivanju… »

Pronadjeno beživotno telo žene u jezeru Bubanj u Kragujevcu

Glas Šumadije 28.11.2021
Telo starije žene izvučeno je danas prepode iz jezera Bubanj u blizini centra Kragujevca, rečeno je agenciji Beta u tamošnjoj policiji. Prema navodima policije, na telu nema tragova nasilne smrti, a Više javno tužilaštvo je naložilo da se izvrši… »

Telo žene izvučeno iz jezera u centru Kragujevca

Top press 28.11.2021
Kragujevac – Telo starije ženske osobe izvučeno je iz jezera Bubanj u centru Kragujevca, potvrđeno je u policiji. Kako prenosi RTS, identitet žene nije poznat, ali, prema nezvaničnim podacima, nema tragova nasilja na telu. Prema prvim… »

TRAGEDIJA: Telo žene izvučeno iz jezera Bubanj

InfoKG 28.11.2021
Telo starije ženske osobe danas je izvučeno iz jezera Bubanj u centru Kragujevca, potvrđeno je u policiji za Nova.rs. Još uvek nije utvrđen identitet žene, a prema prvim prvim informacijama na telu nema tragova nasilja. Više javno tužilaštvo… »

Pronađeno beživotno telo starije žene u jezeru Bubanj

RTK 28.11.2021
Telo starije žene danas je izvučeno iz jezera Bubanj, potvrdila je policija. Još uvek nije utvrđen identitet žene, a prema prvim prvim informacijama na telu nema tragova nasilja. Više javno tužilaštvo izdalo je nalog za obdukciju ženske osobe… »

Tragedija u Kragujevcu: Izvučeno telo žene iz jezera Bubanj

iKragujevac 28.11.2021
Telo starije ženske osobe danas je izvučeno iz jezera Bubanj u centru Kragujevca, potvrđeno je u policiji. Još uvek nije utvrđen identitet žene, a prema prvim prvim informacijama na telu nema tragova nasilja. Više javno tužilaštvo izdalo je nalog… »

Vesti dana »