Povezane vesti
Planiram da se preselim: Elma Sinanović otkrila gde će živeti sa ćerkom Hulijom koja kreće njenim stopama! Evo kako…
Kurir 28.11.2021
Pevačica Elma Sinanović dotakla se svoje naslednice, Hulije, za koju je veoma vezana, pa istakla da bi volela da krene njenim koracima ka svetu muzike. Elma je ispričala u Premijeri da sa ćerkom živi u Novom Pazaru, ali da planira preseljenje. View… »
Ovo je ćerka elme Sinanović: Hulija je lepotica, a njena mama poručuje: "Volela bih da bude pevačica, pravi je zvrk"
Blic 28.11.2021
Elma Sinanović, pevačica, otkrila je da će ćerka Hulija najverovatnije krenuti njenim stopama. - Snimila sam duet i sa ćerkom, da, ne znam da li je postala hit, ali u stomaku osećam da je dobra. Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja… »
Vesti dana »
Neće biti lova na veštice, oni koji su krivi biće procesuirani: Premijer Vučević poručio - "Država mora da ide dalje, moramo da čuvamo stabilnost"
Kurir pre 6 minutajoš 45 povezanih
Prve slike užasa, teretni avion u Litvaniji zakucao se u stambenu zgradu?! Haos u Viljnusu, pretvorio se u buktinju, gori svud unaokolo (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 23 povezane
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 48 minutajoš 17 povezanih
Dačić o Novosađaninu (74) koji je uhapšen tokom blokade suda: „Tri puta je pregledan, nije bilo povreda i sad ispada da ga je neko u policiji pretukao“
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Prosvetari nastavljaju cirkularni štrajk: Evo gde će časovi biti skraćeni na 30 minuta narednih dana
Telegraf pre 30 minutajoš 14 povezanih