Повезане вести

Патријарх Порфирије апеловао на све да чувају једни друге, а не да се бију

Патријарх Порфирије апеловао на све да чувају једни друге, а не да се бију

Радио 021 28.11.2021
Патријарх Порфирије апеловао је вечерас, поводом сукоба у суботу, на све да чувају једни друге, а не да се бију. Патријарх је у обраћању верницима на почетку Божићног поста, навео и да може само да се моли да сви грађани чувају… »
Апел Порфирија: Да чувамо једни друге, а не да се бијемо

Апел Порфирија: Да чувамо једни друге, а не да се бијемо

Нова 28.11.2021
Поглавар Српске православне цркве Порфирије упутио је поводом јучерашњих дешавања апел у којем је замолио све грађане за мир и међусобно поштовање. "Могу само да молим све, да апелујем, да чувамо једни друге, а не да се… »
Патријарх реаговао на јучерашње инциденте: На самом уласку у божићни пост, бијемо се међусобно песницама, моткама... (видео)…

Патријарх реаговао на јучерашње инциденте: На самом уласку у божићни пост, бијемо се међусобно песницама, моткама... (видео)…

Правда 28.11.2021
Патријарх Порфирије изјавио је данас да је са тугом пратио физичке сукобе који су избили током блокада путева у Србији и апеловао на све да чувају једни друге, а не да се туку. „Јуче сам са тугом пратио, како су међу нама… »
Огласио се патријарх Порфирије поводом физичких сукоба током блокада путева у Србији

Огласио се патријарх Порфирије поводом физичких сукоба током блокада путева у Србији

Спутник 28.11.2021
Патријарх Порфирије изјавио је данас да је са тугом пратио физичке сукобе који су избили током блокада путева у Србији и апеловао на све да чувају једни друге, а не да се туку. „Јуче сам са тугом пратио, како су међу нама… »
На самом уласку у Божићни пост... Апел патријарха Порфирија: Могу само да молим све (видео)

На самом уласку у Божићни пост... Апел патријарха Порфирија: Могу само да молим све (видео)

Србија данас 28.11.2021
Морамо знати да немири, ма колико хтели да донесу мир, неумитно производе нове и нове немире, поручио је патријарх Српске православне цркве, обраћајући се верницима на почетку Божићног поста. Патријарх Порфирије каже да је јуче… »
Патријарх Порфирије позвао на мир: С тугом сам пратио јучерашњи дан. Чувајмо једни друге

Патријарх Порфирије позвао на мир: С тугом сам пратио јучерашњи дан. Чувајмо једни друге

Телеграф 28.11.2021
"Период поста, у који смо закорачили, нас подсећа и позива на неопходни мир" Патријарх Порфирије изјавио је данас да је са тугом пратио физичке сукобе који су избили током блокада путева у Србији и апеловао на све да чувају једни… »

Вести дана »