Povezane vesti

Zakon o referendumu stupio na snagu, Vučić „misli da ga je potpisao“

Zakon o referendumu stupio na snagu, Vučić „misli da ga je potpisao“

N1 Info 29.11.2021
Iako je sinoć, gostujući u emisiji Hit tvit, predsednik Aleksandar Vučić rekao da bi "imao primedbe, da je video Zakon o referendumu", u Službenom glasniku je objavljen Ukaz u kome se vidi da ga je potpisao 25. novembra. Danas je, odgovarajući na… »
Stupio na snagu Zakon o referendumu zbog kojeg su organizovane blokade širom Srbije

Stupio na snagu Zakon o referendumu zbog kojeg su organizovane blokade širom Srbije

Glas Amerike 29.11.2021
BEOGRAD — Zakon o referendumu, koji je uz zakon o eksproprijaciji bio povod za protestne blokade mostova i puteva širom zemlje, stupio je na snagu, javlja N1. Kako pokazuje u kaz objavljen u Službenom glasniku, predsednik Aleksandar Vučić je zakon… »
Zakon o referendumu stupio na snagu, Vučić ga potpisao još 25. novembra

Zakon o referendumu stupio na snagu, Vučić ga potpisao još 25. novembra

Nova 29.11.2021
Iako je sinoć, gostujući u emisiji Hit tvit, predsednik Aleksandar Vučić rekao da bi "imao primedbe, da je video Zakon o referendumu", u Službenom glasniku je objavljen Ukaz u kome se vidi da ga je potpisao 25. novembra. Danas je, odgovarajući na… »
Vučić: Nisam potpisao Zakon o eksproprijaciji (VIDEO)

Vučić: Nisam potpisao Zakon o eksproprijaciji (VIDEO)

Vesti online 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nije potpisao Zakon o eksproprijaciji, jer čeka mišljenje svog pravnog tima. – Mislim da nisam potpisao zakon, koji je za neke mnogo važan iako nemaju pojma, prave se naivni – rekao je on… »
Vučić o zakonu o referendumu: Nema veze sa Rio Tintom, EU je tražila da se donese

Vučić o zakonu o referendumu: Nema veze sa Rio Tintom, EU je tražila da se donese

Mondo 29.11.2021
Vučić je večeras gostovao u emisiji "Hit tvit". Vučić je večeras gostovao u emisiji "Hit tvit". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji "Hit tvit", je istakao da izmene Zakona o referendumu i Zakona o eksproprijaciji nemaju nikakve… »
Vučić: "Rio tinto" nije dobio nijednu dozvolu, protesti nemaju veze sa tim, kažite da hoćete mene da smenite

Vučić: "Rio tinto" nije dobio nijednu dozvolu, protesti nemaju veze sa tim, kažite da hoćete mene da smenite

Blic 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji Hit tvit na televiziji Pink. Govorio je o političkoj i ekonomskoj situaciji, prilikama u regionu i svetu. Osim predsednika, u studiju su bili i novinarka Ljiljana Smajlović, kao i Rade… »
Vučić: Čekam mišljenje pravnog tima o zakonima o eksproprijaciji i referendumu

Vučić: Čekam mišljenje pravnog tima o zakonima o eksproprijaciji i referendumu

Nova 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, odgovarajući na pitanje da li će potpisati zakone o referendumu i eksproprijaciji, da nema pravo da parlamentu vraća nešto što mu se ne sviđa, već samo ono što nije u skladu sa Ustavom. Rekao je i… »
Vučić u "hit tvitu": Lažu vas zbog izbora, ovo nema veze sa Rio Tintom!

Vučić u "hit tvitu": Lažu vas zbog izbora, ovo nema veze sa Rio Tintom!

Večernje novosti 29.11.2021
Foto: Printscreen TV Pink Vučić je rekao da je prezadovoljan sinoćnom svečanom akademijom u Štark Areni, i istakao da je broj ljudi bio toliki da nisu mogli svi da uđu. On je dodao i da je 10 godina koje je proveo na čelu stranke sasvim dovoljno. -… »
Vučić: Doneo sam jasnu odluku, 10 godina na čelu stranke je dovoljno

Vučić: Doneo sam jasnu odluku, 10 godina na čelu stranke je dovoljno

Danas 28.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je zadovoljan što se na o konvenciji SNS-a održanoj juče pojavio veliki broj građana. On je gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku podsetio da je juče održana i stranačka skupština na kojoj je… »

Vesti dana »