Повезане вести

Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић „мисли да га је потписао“

Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић „мисли да га је потписао“

Н1 Инфо 29.11.2021
Иако је синоћ, гостујући у емисији Хит твит, председник Александар Вучић рекао да би "имао примедбе, да је видео Закон о референдуму", у Службеном гласнику је објављен Указ у коме се види да га је потписао 25. новембра. Данас… »
Ступио на снагу Закон о референдуму због којег су организоване блокаде широм Србије

Ступио на снагу Закон о референдуму због којег су организоване блокаде широм Србије

Глас Америке 29.11.2021
БЕОГРАД — Закон о референдуму, који је уз закон о експропријацији био повод за протестне блокаде мостова и путева широм земље, ступио је на снагу, јавља Н1. Како показује у каз објављен у Службеном гласнику, председник… »
Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић га потписао још 25. новембра

Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић га потписао још 25. новембра

Нова 29.11.2021
Иако је синоћ, гостујући у емисији Хит твит, председник Александар Вучић рекао да би "имао примедбе, да је видео Закон о референдуму", у Службеном гласнику је објављен Указ у коме се види да га је потписао 25. новембра. Данас… »
Вучић: Нисам потписао Закон о експропријацији (ВИДЕО)

Вучић: Нисам потписао Закон о експропријацији (ВИДЕО)

Вести онлине 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да још није потписао Закон о експропријацији, јер чека мишљење свог правног тима. – Мислим да нисам потписао закон, који је за неке много важан иако немају појма, праве се наивни –… »
Вучић о закону о референдуму: Нема везе са Рио Тинтом, ЕУ је тражила да се донесе

Вучић о закону о референдуму: Нема везе са Рио Тинтом, ЕУ је тражила да се донесе

Мондо 29.11.2021
Вучић је вечерас гостовао у емисији "Хит твит". Вучић је вечерас гостовао у емисији "Хит твит". Председник Србије Александар Вучић гостујући у емисији "Хит твит", је истакао да измене Закона о референдуму и Закона о… »
Вучић: "Рио тинто" није добио ниједну дозволу, протести немају везе са тим, кажите да хоћете мене да смените

Вучић: "Рио тинто" није добио ниједну дозволу, протести немају везе са тим, кажите да хоћете мене да смените

Блиц 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији Хит твит на телевизији Пинк. Говорио је о политичкој и економској ситуацији, приликама у региону и свету. Осим председника, у студију су били и новинарка Љиљана… »
Вучић: Чекам мишљење правног тима о законима о експропријацији и референдуму

Вучић: Чекам мишљење правног тима о законима о експропријацији и референдуму

Нова 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, одговарајући на питање да ли ће потписати законе о референдуму и експропријацији, да нема право да парламенту враћа нешто што му се не свиђа, већ само оно што није у складу са… »
Вучић у "хит твиту": Лажу вас због избора, ово нема везе са Рио Тинтом!

Вучић у "хит твиту": Лажу вас због избора, ово нема везе са Рио Тинтом!

Вечерње новости 29.11.2021
Фото: Принтсцреен ТВ Пинк Вучић је рекао да је презадовољан синоћном свечаном академијом у Штарк Арени, и истакао да је број људи био толики да нису могли сви да уђу. Он је додао и да је 10 година које је провео на челу странке… »
Вучић: Донео сам јасну одлуку, 10 година на челу странке је довољно

Вучић: Донео сам јасну одлуку, 10 година на челу странке је довољно

Данас 28.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је задовољан што се на о конвенцији СНС-а одржаној јуче појавио велики број грађана. Он је гостујући у емисији Хит твит на Пинку подсетио да је јуче одржана и страначка скупштина на… »

Вести дана »