Повезане вести
Додик: Сутра у Москви и о цени гаса
РТВ 29.11.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик путује сутра у Москву где ће се састати са руским председником Владимиром Путином, али би требало да дође и до сусрета са представницима Гаспрома и разговора о испоруци гаса… »
Додик за Гардијан: Окренућу се Русији и Кини ако ми САД и ЕУ уведу санкције
Нови магазин 29.11.2021
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је за британски Гардијан (Тхе Гуардиан) да поручују Вашингтону, Берлину и Бриселу да постоје државе које ће му помоћи и лидери којима се може "окренути" уколико… »
"За сва: Ср*ња у БиХ крива су четворица странаца" Милорад Додик у интервјуу за "Гардијан" говорио о Српској, Путину…
Блиц 29.11.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик у интервјуу за британски "Гардијан" поручио је да неће поклекнути пред претњама западних санкција и пред скорашњи састанак са председником Русије Владимиром Путином рекао да га Путин… »
Додик о Путину: Само каже – у чему ја могу да помогнем!
Ал Јазеера 29.11.2021
Када одем код Путина, нема захтјева, он само каже: ‘У чему ја могу да помогнем?’, тврди члан Предсједништва БиХ. Члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је како неће одустати од сепаратистичких планова за Републику Српску… »
Додик у интервјуу за "гардијан": Путин ме никада није издао
Вечерње новости 29.11.2021
ФОТО: Новости Додик је поручио да би га санкције и смањење финансирања од стране ЕУ само приморало да прихвати понуде за инвестиције из Кине. - Чак мислим да ми се то допада - изјавио је Додик. Он је најавио да ће се ускоро… »
“Путин ме никада није преварио”
Вести онлине 29.11.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик је поручио да неће поклекнути пред претњама западних санкција и пред скорашњи састанак са председником Русије Владимиром Путином рекао да га Путин никада није преварио. Додик (62) је… »
Вести дана »
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 39 минутајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 44 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 24 минутајош 4 повезане