Povezane vesti
Ivan Gavrilović: Poklanjali su mi poršee, svi su bili ukradeni!
Vesti online 29.11.2021
U svojoj životnoj ispovesti, Ivan Gavrilović prisetio se kako se kako je svojevremeno dobijao i automobile na poklon. – Zamislite, moj otac je bio majstor za automobile, a uvek je vozio kola koja su čukana sa strane, jer ga je mrzelo da svoja… »
Skinu tablice s mog golfa, stave ga na "peticu" i kažu vozi! Ivan Gavrilović otkrio - "Davali mi i pošee, ludo vreme"
Mondo 29.11.2021
Pevač Ivan Gavrilović otkrio da je svojevremeno dobijao automobile na poklon. Pevač Ivan Gavrilović otkrio da je svojevremeno dobijao automobile na poklon. Dens zvezda devedesetih i pevač koji se razveo pred kamerama rijalitija Parovi Ivan… »
Vesti dana »

Napad na Zaporožje, eksplozije u Odesi; ruska PVO oborila 52 ukrajinska drona tokom noći
RTS pre 0 minutajoš 3 povezane

Privedeno 25 osoba: Oglasila se policija povodom gađanja autobusa jajima i vređanju učesnika na skupu "Ne damo Srbiju"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Sastanak Saveta EU za spoljne poslove u Luksemburgu – među temama i Zapadni Balkan, prisustvuje Đurić
RTS pre 1 satjoš 2 povezane

Avion se srušio odmah nakon poletanja! Užas u Nemačkoj: Na mestu nesreće poginuli pilot i kopilot
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana

Đurić sa Kajom Kalas u Luksemburgu: Članstvo u EU je strateško opredeljenje Srbije
Danas pre 9 satijoš 3 povezane