Повезане вести

Писмо Бекутиног сина КИДА душу! Не може да ПРИХВАТИ да Мрке више нема!

Писмо Бекутиног сина КИДА душу! Не може да ПРИХВАТИ да Мрке више нема!

Свет & Скандал 29.11.2021
Анин дугогодишњи партнер Милутин Мркоњић Мрка преминуо је у 79.години, а писмо Бекутиног сина многе је расплакало. Син Ане Бекуте неутешан је после смрти Милутина Мркоњића, а од њега се јавно опростио, потресним речима… »
Лаћа се опростио од Мркоњића, а Ани Бекути упутио посебне речи

Лаћа се опростио од Мркоњића, а Ани Бекути упутио посебне речи

Нова 29.11.2021
Милан Лаћа Радуловић огласио на Твитеру и опростио се од Милутина Мркоњића и посебо је изразио саучешће Ани Бекути, која је била ту за њега и његову породицу у тешким тренуцима. „Преминуо је Милутин Мркоњић. За многе… »
За многе је био политичар, за мене чика мрка: Лаћа се опростио од Милутина и изјавио саучешће Ани Бекути болним речима

За многе је био политичар, за мене чика мрка: Лаћа се опростио од Милутина и изјавио саучешће Ани Бекути болним речима

Мондо 29.11.2021
Син Марине Туцаковић огласио се поводом смрти Милутина Мркоњића. Син Марине Туцаковић огласио се поводом смрти Милутина Мркоњића. Од Милутина Мркоњића који је преминуо 27. новембра у 80. години опростиле су се бројне јавне и… »
Саучешће Ани која је поред своје борбе била уз нас и марину: Лаћа се опростио од Мрке речима које гађају у душу (фото)

Саучешће Ани која је поред своје борбе била уз нас и марину: Лаћа се опростио од Мрке речима које гађају у душу (фото)

Курир 29.11.2021
Политичар Милутин Мркоњић Мрка преминуо је 27. новембра на Институту за кардиоваскуларне болести, а од њега су се опростиле и бројне познате личности које су га веома цениле. Међу њима је и син преминуле Марине Туцаковић… »
Ставио сам руку око њеног струка, а она ми је рекла: Склоните се, ви сте ожењени! Овако је Мрка причао о првом сусрету са…

Ставио сам руку око њеног струка, а она ми је рекла: Склоните се, ви сте ожењени! Овако је Мрка причао о првом сусрету са…

Курир 29.11.2021
Милутин Мркоњић преминуо је у 80. години у Београду, а својевремено је испричао да је са певачицом Аном Бекутом провео најлепше године свог живота. Једном приликом је открио како је изгледао њихов први сусрет. "Једина с естраде… »
"Ставио јој руку око струка, наљутила се, па сам тражио да врати паре"! Овако је Мрка причао о првом сусрету са Аном

"Ставио јој руку око струка, наљутила се, па сам тражио да врати паре"! Овако је Мрка причао о првом сусрету са Аном

Мондо 29.11.2021
Милутин Мркоњић је у једној емисији испричао да "са естраде само није знао Ану", певачицу која ће постати његова сапутнице. Милутин Мркоњић је у једној емисији испричао да "са естраде само није знао Ану", певачицу која ће… »
Мрка није имао децу, а анину унучад је волео ко своју: Деда Милутин у аманет им оставио једну ствар, а разлог ће расплакати све…

Мрка није имао децу, а анину унучад је волео ко своју: Деда Милутин у аманет им оставио једну ствар, а разлог ће расплакати све…

Курир 29.11.2021
Високи функционер Социјалистичке партије Србије, омиљени политичар међу естрадом, Милутин Мркоњић преминуо је пре два дана у 80. години у Београду, на Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње". За собом је оставио супругу… »
Бекутин син се опростио од Мрке потресним речима: Био си ми отац…

Бекутин син се опростио од Мрке потресним речима: Био си ми отац…

Нова 29.11.2021
Од преминулог политичара и некадашњег народног посланика Милутина Мркоњића, који је преминуо у суботу 27. новембра ове године, опростио се и Игор Полић, син његове дугогодишње партнерке Ане Бекуте. „Није смело овако, добри… »
То је била експлозија! Мркин пријатељ открио детаље: Напустио је политику због Ане! Памтим шта ми је рекао кад су се упознали…

То је била експлозија! Мркин пријатељ открио детаље: Напустио је политику због Ане! Памтим шта ми је рекао кад су се упознали…

Курир 29.11.2021
Милутин Мркоњић, цењени грађевински инжењер, дугогодишњи српски политичар, почасни председник Социјалистичке партије Србије и народни посланик, напустио нас је у суботу у 80. години живота. Последњу деценију његовог живота… »
Мрка је волео ову песму! Брена стиховима све расплакала и поделила никад виђене слике с политичарем (фото)

Мрка је волео ову песму! Брена стиховима све расплакала и поделила никад виђене слике с политичарем (фото)

Мондо 29.11.2021
Политичар и дугогодишњи изабраник Ане Бекуте, Милутин Мркоњић преминуо је у 80. години у суботу, 27. новембра, а бројне јавне личности су се од њега опростиле путем друштвених мрежа. Политичар и дугогодишњи изабраник Ане… »

Вести дана »