Povezane vesti

Glumica se zbog bolesti ugojila 10 kg za 23 dana: Godinu dana tražili dijagnozu

Glumica se zbog bolesti ugojila 10 kg za 23 dana: Godinu dana tražili dijagnozu

Nova 29.11.2021
Glumica Sofija Rajović je u emisiji "RTS ordinacija" progovorila o problemu sa viškom kilograma, izazvanim insulinskom rezistencijom, koja joj je iz korena promenila život. Sofija je u pomenutoj emisiji ispričala da je prvi znak za uzbunu bio kada je… »
"Ugojila sam se 10 KG za 23 dana,: godinu dana sam čekala dijagnozu": Glumica Sofija Rajović o paklu kroz koji je prošla

"Ugojila sam se 10 KG za 23 dana,: godinu dana sam čekala dijagnozu": Glumica Sofija Rajović o paklu kroz koji je prošla

Blic 29.11.2021
Glumica Sofija Rajović progovorila je problemu sa viškom kilograma, izazvanim insulinskom rezistencijom koja joj je iz korena promenila život. Sofija je rekla da je prvi znak za uzbunu bio kada je za nešto više od tri nedelje dobila deset kilograma… »
Dobila sam 10 KG za 3 nedelje, znala sam da nešto nije u redu: Srpska glumica prošla pakao, godinu dana čekala dijagnozu

Dobila sam 10 KG za 3 nedelje, znala sam da nešto nije u redu: Srpska glumica prošla pakao, godinu dana čekala dijagnozu

Mondo 29.11.2021
Sofija Rajović progovorila je o dobitku na težini izazvanom bolešću za koju je bilo potrebno godinu dana da bi bila dijagnozirana. Insulinska rezistencija je iz korena promenila njen život. Sofija Rajović progovorila je o dobitku na težini… »

Vesti dana »