Повезане вести

‘Не смемо да их потценимо’: Пантић опрезан пред наредну утакмицу са Дубочицом – ‘Биће незгодно’

‘Не смемо да их потценимо’: Пантић опрезан пред наредну утакмицу са Дубочицом – ‘Биће незгодно’

Хот спорт 29.11.2021
Партизан је славио јуче на ‘крову’. У 55. минуту игре, Данило Пантић је постигао трећи гол за Партизан у утакмици 18. кола Суперлиге Србије против Вождовца, уједно и његов трећи ове сезоне. – Поприлично тешка утакмица за обе… »
Мениг о прослави гола: Био сам љут на себе

Мениг о прослави гола: Био сам љут на себе

Вечерње новости 29.11.2021
Фото: М.Вукадиновић - Заиста сам пресрећан што сам постигао први гол на утакмици... Што се тиче реакције и прославе гола, то сам учинио јер сам био првенствено љут на себе јер сам раније пропустио много шанси и сад је коначно… »
Партизаново појачање прорадило и неће да стане! Срушио Вождовац и поручио: Све је дошло на своје!

Партизаново појачање прорадило и неће да стане! Срушио Вождовац и поручио: Све је дошло на своје!

Мондо 29.11.2021
Крилни фудбалер Партизана Квинси Мениг био је стрелац и асистент у победи над Вождовцем. Крилни фудбалер Партизана Квинси Мениг био је стрелац и асистент у победи над Вождовцем. Фудбалери Партизана наставили су низ непобедивости… »
Мениг славио гол „ућуткивањем“: Био сам љут на себе

Мениг славио гол „ућуткивањем“: Био сам љут на себе

Нова 29.11.2021
Фудбалер Партизана Квинси Мениг био је задовољан учинком у победи против Вождовца резултатом 3:0 у 18. колу Суперлиге. Водећи гол за госте на „крову“ је постигао Мениг пред крај полувремена, а потом су победу потврдили Рикардо… »
‘Био сам љут на себе’: Након поготка на ‘крову’, Мениг открио шта га је потпуно избацило из ‘равнотеже’!

‘Био сам љут на себе’: Након поготка на ‘крову’, Мениг открио шта га је потпуно избацило из ‘равнотеже’!

Хот спорт 29.11.2021
Пресрећан је што је постигао гол. У утакмици 18. кола Супер лиге Србије коју је екипа ФК Вождовац као домаћин играла против ФК Партизан, водећи гол за госте је постигао Квинси Мениг (41. минут), а потом су победу утврдили Рикардо… »
Квинси Мениг о прсту на устима: Био сам љут на себе, много сам шанси пропустио

Квинси Мениг о прсту на устима: Био сам љут на себе, много сам шанси пропустио

Моззарт спорт 29.11.2021
После поготка на гостовању код Вождовца. Притисак је увек на странцима, они су ту да праве разлику. И мада почетак Квинсија Менига у Партизану није био лаган, последње утакмице охрабрују пред наставак сезоне. Холанђанин је у… »

Вести дана »