Povezane vesti
Vučić pozvao gradjane na uzdržanost i da ne preduzimaju ništa kao što je manjina radila
Beta video 29.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o incidentima na protestu u Šapcu u subotu, Vučić je kazao da je pretučen čovek koji nije prekršio nijedan zakon i koji se kretao veoma sporo i ne ugrožavajući nikoga. Beta/MOD… »
Vučić: "Nisam potpisao zakon"; "Bagerista ima teške telesne povrede, njega su izubijali" (video)
Pravda 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o Zakonu o eksproprijaciji i Zakonu o referendumu. "Zakon o eksproprijaciji nisam potpisao, a zakon o referendumu jesam kada sam se vratio iz Sočija", kazao je Vučić prilikom obilaska radova na auto-putu… »
Predsednik Srbije nije potpisao Zakon o eksproprijaciji
RTK 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da još nije potpisao Zakon o eksproprijaciji, jer čeka mišljenje svog pravnog tima. „Mislim da nisam potpisao zakon, koji je za neke mnogo važan iako nemaju pojma, prave se naivni“, rekao je on odgovarajući na… »
Vučić: Zakon o eksproprijaciji nisam potpisao, mislim da Zakon o referendumu jesam
Radio sto plus 29.11.2021
„Mislim da Zakon o referendumu jesam (potpisao) čim sam se vratio iz Sočija, a Zakon o eksproprijaciji nisam sigurno. Čekam mišljenje pravnog tima“, kazao je Vučić nakon obilaska radova na izgradnji auto-puta E-763, deonica Preljina-Požega. Govoreći o… »
Vesti dana »
Nesreća u Danskoj: Direktan sudar dva voza, ima povređenih, četvoro u kritičnom stanju
Danas pre 18 minutajoš 21 povezana
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 7 minutajoš 36 povezanih
Ruska nafta stigla u Slovačku preko "Družbe"; Zelenski: Nije se razgovaralo o "Donilendu", samo da ne bude "Putinlenda"
RTS pre 38 minutajoš 15 povezanih