Повезане вести

Вучић позвао градјане на уздржаност и да не предузимају ништа као што је мањина радила

Вучић позвао градјане на уздржаност и да не предузимају ништа као што је мањина радила

Бета видео 29.11.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић, говорећи о инцидентима на протесту у Шапцу у суботу, Вучић је казао да је претучен човек који није прекршио ниједан закон и који се кретао веома споро и не угрожавајући никога… »
Вучић: "Нисам потписао закон"; "Багериста има тешке телесне повреде, њега су изубијали" (видео)

Вучић: "Нисам потписао закон"; "Багериста има тешке телесне повреде, њега су изубијали" (видео)

Правда 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић говорио је о Закону о експропријацији и Закону о референдуму. "Закон о експропријацији нисам потписао, а закон о референдуму јесам када сам се вратио из Сочија", казао је Вучић приликом обиласка… »
Председник Србије није потписао Закон о експропријацији

Председник Србије није потписао Закон о експропријацији

РТК 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да још није потписао Закон о експропријацији, јер чека мишљење свог правног тима. „Мислим да нисам потписао закон, који је за неке много важан иако немају појма, праве се наивни“… »
Вучић: Закон о експропријацији нисам потписао, мислим да Закон о референдуму јесам

Вучић: Закон о експропријацији нисам потписао, мислим да Закон о референдуму јесам

Радио сто плус 29.11.2021
„Мислим да Закон о референдуму јесам (потписао) чим сам се вратио из Сочија, а Закон о експропријацији нисам сигурно. Чекам мишљење правног тима“, казао је Вучић након обиласка радова на изградњи ауто-пута Е-763, деоница… »

Вести дана »