Повезане вести
Вучић позвао градјане на уздржаност и да не предузимају ништа као што је мањина радила
Бета видео 29.11.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић, говорећи о инцидентима на протесту у Шапцу у суботу, Вучић је казао да је претучен човек који није прекршио ниједан закон и који се кретао веома споро и не угрожавајући никога… »
Вучић: "Нисам потписао закон"; "Багериста има тешке телесне повреде, њега су изубијали" (видео)
Правда 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић говорио је о Закону о експропријацији и Закону о референдуму. "Закон о експропријацији нисам потписао, а закон о референдуму јесам када сам се вратио из Сочија", казао је Вучић приликом обиласка… »
Председник Србије није потписао Закон о експропријацији
РТК 29.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је да још није потписао Закон о експропријацији, јер чека мишљење свог правног тима. „Мислим да нисам потписао закон, који је за неке много важан иако немају појма, праве се наивни“… »
Вучић: Закон о експропријацији нисам потписао, мислим да Закон о референдуму јесам
Радио сто плус 29.11.2021
„Мислим да Закон о референдуму јесам (потписао) чим сам се вратио из Сочија, а Закон о експропријацији нисам сигурно. Чекам мишљење правног тима“, казао је Вучић након обиласка радова на изградњи ауто-пута Е-763, деоница… »
Вести дана »
Зеленски рекао да ће ревидирани мировни предлог ускоро бити представљен САД
Радио сто плус пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 3 сатајош 27 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 49 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане