Povezane vesti

Preminula radnica koju su otpustili iz italijanske firme u Loznici

Vesti online 29.11.2021
Radnica Marija Stakić (43), majka troje dece koja je nedavno nakon 15 godina staža proglašena tehnološim viškom u pogonu italijanske firme Valy d.o.o. u Loznici, preminula od posledica visokog krvnog pritiska i moždanog udara, saopštili su danas… »

Preminula majka troje dece koja je nedavno dobila otkaz: Fabrika u Srbiji proglasila je tehnološkim viškom 138 ljudi, među…

Blic 29.11.2021
Marija Stakić (1978), majka troje dece, koja je nedavno nakon 15 godina staža proglašena tehnološim viškom u pogonu italijanske firme Valy d.o.o. u Loznici preminula je od posledica visokog krvnog pritiska i moždanog udara, saopštilo je Udruženje… »

Umrla otpuštena radnica firme Vali: Postala tehnološki višak, pa doživela šlog

Nova 29.11.2021
Preminula je Marija Stakić (1978), majka troje dece, koja je nedavno nakon 15 godina staža proglašena tehnološim viškom u pogonu italijanske firme Valy d.o.o. u Loznici. Ona je umrla od posledica visokog krvnog pritiska i moždanog udara, saopšteno… »

Sindikat Sloga: Preminula otpuštena radnica pogona Vali iz Loznice

Danas 29.11.2021
Sindikat „Sloga“ danas je saopštio da je preminula otpuštena radnica pogona Vali (Valy) u Loznici Marija Stakić koja je posle 15 godina staža proglašena tehnološkim viškom, a poslodavac joj nije verovao da ima zdravstvene probleme. Kako je… »

Sindikat Sloga: Preminula otpuštena radnica pogona Vali iz Loznice

Novi magazin 29.11.2021
Sindikat "Sloga" danas je saopštio da je preminula otpuštena radnica pogona Vali (Valy) u Loznici Marija Stakić koja je posle 15 godina staža proglašena tehnološkim viškom, a poslodavac joj nije verovao da ima zdravstvene probleme. Kako je… »

Sindikat Sloga: Preminula otpuštena radnica pogona Valy iz Loznice

N1 Info 29.11.2021
Sindikat "Sloga" danas je saopštio da je preminula otpuštena radnica pogona Valy u Loznici Marija Stakić (43) koja je posle 15 godina staža proglašena tehnološkim viškom, a poslodavac joj nije verovao da ima zdravstvene probleme. Kako je navedeno… »

Sindikat Sloga: Preminula otpuštena radnica pogona "Valy", poslodavac nije verovao da je bolesna

Radio 021 29.11.2021
Sindikat "Sloga" saopštio je da je preminula otpuštena radnica pogona Valy u Loznici Marija Stakić koja je posle 15 godina staža proglašena tehnološkim viškom. Kako navodi Sloga, poslodavac joj nije verovao da je bolesna. Kako navodi Sloga… »

Vesti dana »