Povezane vesti
Vlada srce nađen na podu, Pored tela bili lekovi: Poznati Kragujevčanin pronađen u svom kafiću koji je nedavno zatvorio
Blic 29.11.2021
Pored tela Vladislava Avramovića koji je, prema nezvaničnim informacijama, počinio samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru Kragujevca, kako se navodi, nađeni su lekovi. - Pored tela bili su silni lekovi... Zato se pretpostavlja da je počinio… »
"Nije spavao kod kuće, otišla sam do kafića i našla ga mrtvog": Supruga Vlade Srca otkrila šta se dogodilo juče u…
Blic 29.11.2021
Poznati kragujevački preduzetnik Vladislav Avramović (74) izvršio je samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada. Njegova nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros zatekla mrtvog. - Ja sam živela sa… »
Vlada Srce izvršio samoubistvo - oglasila se supruga: Videla da nije spavao kod kuće, došla u lokal i zatekla ga mrtvog!
Mondo 29.11.2021
Nevenčana supruga Vladislava Avramovića, poznatijeg kao Vlada Srce, pronašla ga je jutros mrtvog u lokalu u centru Kragujevca. Nevenčana supruga Vladislava Avramovića, poznatijeg kao Vlada Srce, pronašla ga je jutros mrtvog u lokalu u centru… »
Supruga preduzetnika koji se ubio tvrdi da je popio lekove: "Ništa nije ukazivalo da može da se ubije"
Telegraf 29.11.2021
V. A. je bio poznati preduzetnik i ugostitelj. Poznati kragujevački preduzetnik V. A. (74) izvršio je samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada. Njegova nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi idu peške iz Beograda u Novi Sad - kolona u Staroj Pazovi; Policija obezbeđuje trasu šetnje
RTV pre 22 minutajoš 50 povezanih
„Na korak do pravde": Beogradski studenti hodaju ka Novom Sadu
BBC News pre 34 minutajoš 33 povezane
BLOG UŽIVO Studenti u Staroj Pazovi, dočekali ih vatrometom, izašli i poljoprivrednici: Sprema se i Inđija, postavljaju šatore i stolove
Nova pre 22 minutajoš 72 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 1 satjoš 118 povezanih
Hamas oslobodio još osam talaca; oslobođeni palestinski zatvorenici stigli u Gazu i na Zapadnu obalu
RTS pre 22 minutajoš 30 povezanih