Povezane vesti
Vlada srce nađen na podu, Pored tela bili lekovi: Poznati Kragujevčanin pronađen u svom kafiću koji je nedavno zatvorio
Blic 29.11.2021
Pored tela Vladislava Avramovića koji je, prema nezvaničnim informacijama, počinio samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru Kragujevca, kako se navodi, nađeni su lekovi. - Pored tela bili su silni lekovi... Zato se pretpostavlja da je počinio… »
"Nije spavao kod kuće, otišla sam do kafića i našla ga mrtvog": Supruga Vlade Srca otkrila šta se dogodilo juče u njegovoj…
Blic 29.11.2021
Poznati kragujevački preduzetnik Vladislav Avramović (74) izvršio je samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada. Njegova nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros zatekla mrtvog. - Ja sam živela sa njim… »
Vlada Srce izvršio samoubistvo - oglasila se supruga: Videla da nije spavao kod kuće, došla u lokal i zatekla ga mrtvog!
Mondo 29.11.2021
Nevenčana supruga Vladislava Avramovića, poznatijeg kao Vlada Srce, pronašla ga je jutros mrtvog u lokalu u centru Kragujevca. Nevenčana supruga Vladislava Avramovića, poznatijeg kao Vlada Srce, pronašla ga je jutros mrtvog u lokalu u centru Kragujevca… »
Supruga preduzetnika koji se ubio tvrdi da je popio lekove: "Ništa nije ukazivalo da može da se ubije"
Telegraf 29.11.2021
V. A. je bio poznati preduzetnik i ugostitelj. Poznati kragujevački preduzetnik V. A. (74) izvršio je samoubistvo u svojoj poslastičarnici u centru grada. Njegova nevenčana supruga potvrdila je da je popio veliku količinu lekova i da ga je jutros zatekla… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici
Blic pre 1 minutjoš 28 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
RTV Novi Pazar pre 47 minutajoš 59 povezanih

U drugom kvartalu ove godine smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih