Повезане вести

Ја сам ноћна мора за досадне људе и нераднике! Јована опет шокира - Негативна сам да се не би заљубили још више!

Ја сам ноћна мора за досадне људе и нераднике! Јована опет шокира - Негативна сам да се не би заљубили још више!

Мондо 29.11.2021
Јована Јеремић каже да се труди да буде што негативнија пред камерама, али и да је њен изглед чиста уметност. Јована Јеремић каже да се труди да буде што негативнија пред камерама, али и да је њен изглед чиста уметност… »
"Када бих се приказала каква заиста јесам, људи би се још више заљубили у мене" Јована Јеремић открила зашто не помиње мужа…

"Када бих се приказала каква заиста јесам, људи би се још више заљубили у мене" Јована Јеремић открила зашто не помиње мужа…

Блиц 29.11.2021
Водитељка Јована Јеремић решила је да проговори о свом приватном животу, зашто не помиње мужа, али и због чега носи вечерње хаљине у јутарњем програму. - Ја се врло успешно трудим да себе што негативније прикажем у јавности… »
Велики интервју Јоване Јеремић! Водитељка проговорила о послу, ћерки, мужу и здрављу: Све сам ставила на коцку због посла!

Велики интервју Јоване Јеремић! Водитељка проговорила о послу, ћерки, мужу и здрављу: Све сам ставила на коцку због посла!

Курир 29.11.2021
Водитељка Јована Јеремић не само што дрма својом јутарњом емисијом већ је средила и свој приватни живот. Док се бави уређењем новог стана, игра се и прича са својом ћеркицом, мирна и растерећена У великом интервјуу за "Лену"… »

Вести дана »