Povezane vesti

Fotograf povređen tokom skupa SNS u Šapcu, ukradena mu oprema

N1 Info 29.11.2021
Frilens fotograf Andrija Vukelić zadobio je udarac ispod oka tokom skupa Srpske napredne stranke u Šapcu, saznaje N1. Takođe mu je ukradena oprema. Kako saznajemo, incident se dogodio tokom protesta naprednjaka, na desetak metara od bine, gde je došlo… »

Održan protest SNS u Šapcu, dva mladića povređena u tuči sa pristalicama naprednjaka

Danas 29.11.2021
Srpska napredna stranka (SNS) održala je ispred tužilaštva u Šapcu protestni skup sa koga je zatražena „pravda“ za njihovog člana Dušana Prokića, a tokom protesta nedaleko od trga došlo je do fizičkog obračuna pristalica SNS i dvojice… »

Protest u Šapcu, okupljeni traže slobodu kretanja

Politika 29.11.2021
ŠABAC - U Šapcu je u toku protest koji su ispred Osnovnog suda organizovale pristalice Srpske napredne stranke, zahtevajući poštovanje zakona i slobode kretanja. Na protestu je raširen transparent „Stop teroru žutog ološa”, a okupljenima su se… »

Hiljade ljudi u Šapcu – protest protiv prebijanja bageriste; građani izašli na ulice VIDEO/FOTO

B92 29.11.2021
Šabac -- U centru Šapca okupilo se mnogo naroda kako bi tražili pravdu za svog sugrađanina Duška Prokića, bageristu koji je pretučen u subotu. Lekari na VMA čine sve da mu saniraju povrede, ali strahuju strahuju da li će moći da mu saniraju vid… »

Protest pristalica SNS-a u Šapcu, zahtevaju da se poštuje sloboda kretanja

RTS 29.11.2021
Pristalice Srpske napredne stranke protestovale su u Šapcu, zahtevajući poštovanje zakona i slobode kretanja. Okupljene pristalice Srpske napredne stranke zatražile su na protestu u Šapcu pravdu za sve građane i poštovanje zakona, poručivši da je… »

Posle obračuna sa pristalicama SNS u Šapcu povređena 2 mladića

Luftika 29.11.2021
Dvojica mladića završila su na pregledu u šabačkoj hitnoj pomoći nakon fizičkog obračuna sa pristalicama Srpske napredne stranke tokom mitinga te partije u Šapcu, javlja reporter N1 sa terena. Do incidenta je došlo kada su dva mladića prišla… »

Incident tokom skupa SNS u Šapcu, dva mladića pregledana u hitnoj pomoći

N1 Info 29.11.2021
Dvojica mladića završila su na pregledu u šabačkoj hitnoj pomoći nakon fizičkog obračuna sa pristalicama Srpske napredne stranke tokom mitinga te partije u Šapcu, javlja reporter N1 sa terena. Do incidenta je došlo kada su dva mladića prišla… »

Pristalice naprednjaka protestovale u Šapcu: Da se osudi napadač na Prokića

N1 Info 29.11.2021
Srpska napredna stranka održala je protest ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, sa koga je zatražena "pravda" za njihovog člana Dušana Prokića, koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika protesta Draganom… »

Pristalice SNS-a u Šapcu tražile "slobodu kretanja" i "pravdu za bageristu"

RTV 29.11.2021
ŠABAC - Protest pristalica SNS ispred Osnovnog suda u Šapcu je završen, a okupljeni su zatražili poštovanje zakona i slobode kretanja, kao i da se kazne svi koji su u subotu građanima sprečavali slobodu kretanja. Okupljeni su zatražili i pravdu za… »

Pristalice naprednjaka protestovale u Šapcu

Radio 021 29.11.2021
Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke održali su protest ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu. Sa skupa je "zatražena pravda" za njihovog člana Dušana Prokića, koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika… »

VIDEO Završen kontraprotest SNS u Šapcu: Osuditi napadača na Prokića

Nova 29.11.2021
Više stotina članova, aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke okupljeno je danas ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu. Skup pod nazivom "Pravda za Dušana Prokića", završen je nakon manje od dva sata. Oni su počeli da se… »

Naprednjaci organizuju protest protiv Zelenovića i zbog puštanja Crnog

Nova 29.11.2021
U jednoj od internih grupa šabačkih naprednjaka, poručeno je članstvu da se hitno okupe ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu kako bi protestovali protiv bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića i puštanja iz protivora Dragana Jovanovića… »

Vesti dana »