Povezane vesti
"Nije mi umro sestrić, nego moje dete": Jana prvi put o porodičnoj tragediji: "Vraćali su me u život, jedva sam to podnela"
Blic 29.11.2021
Pevačica Jana Todorović doživela je nedavno porodičnu tragediju, kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je teška srca tada objavila na društvenim mrežama. Jana se prvi put oglasila na ovu temu i ispričala šta se dogodilo, kao i kako se ona i… »
Nije mi umro sestrić, nego moje dete: Jana prvi put o porodičnoj tragediji - Vraćali su me u život, jedva sam to podnela
Mondo 29.11.2021
Jana Todorović je doživela veliku tragediju i jedva se nosi s bolom. Jana Todorović je doživela veliku tragediju i jedva se nosi s bolom. Pevačica Jana Todorović doživela je nedavno porodičnu tragediju, kada je iznenada preminuo njen sestrić Bane, što je… »
Vesti dana »

"Ostavite pištaljke, ponesite crne tkanine": Studenti objavili plan i instrukcije za današnji protest u Beogradu
N1 Info pre 45 minutajoš 35 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 35 minutajoš 25 povezanih

FOTO Nisu oni džabe nazvani „Partizanove bebe“: Ova slika raspametila sve „grobare“ – nadaju se da je ovo tek početak
Nova pre 10 minutajoš 31 povezana

Srbiju će pogoditi jake oluje sa grmljavinom i gradom! Evo i kada: Ono što potom sledi je neverovatan šok
Telegraf pre 15 minutajoš 16 povezanih