Повезане вести

Вучић за дан од „да сам видео Закон о референдуму“ до „мислим да сам потписао“

Вучић за дан од „да сам видео Закон о референдуму“ до „мислим да сам потписао“

Н1 Инфо 29.11.2021
Иако је у Службеном гласнику објављен Указ, у коме се види да је председник државе још у четвртак 25. новембра потписао Закон о референдуму, Александар Вучић је синоћи изјавио да би "имао примедбе, да је видео Закон о… »
Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић „мисли да га је потписао“

Закон о референдуму ступио на снагу, Вучић „мисли да га је потписао“

Југмедиа 29.11.2021
Иако је синоћ, гостујући у емисији Хит твит, председник Александар Вучић рекао да би „имао примедбе, да је видео Закон о референдуму“, у Службеном гласнику је објављен Указ у коме се види да га је потписао 25. новембра. Данас… »
Еколошки устанак у отвореном писму Вучићу: Повуците накарадне законе или ће Србија стати

Еколошки устанак у отвореном писму Вучићу: Повуците накарадне законе или ће Србија стати

Бета 29.11.2021
Еколошки устанак упутио је данас председнику државе отворено писмо у којем је позвао да се до петка, 3. децембра повуку "накарадни и неуставни закони о референдуму и експропријацији", или ће, како је наведено, у суботу Србија… »

Радио сто плус 29.11.2021
„Да ли знате да је Закон о референдуму и народној иницијативи објављен у службеном гласнику РС бр. 111/21 од 25.11.2021. године ? Исти не може бити објављен ако претходно није потписан од стране председника РС. Да ли сте свесни… »
Еколошки устанак дао рок Вучићу да поништи „неуставне законе“

Еколошки устанак дао рок Вучићу да поништи „неуставне законе“

Н1 Инфо 29.11.2021
Покрет Еколошки устанак дао је председнику Србије Александру Вучићу рок до петка 3. децембра да повуче, односно поништи, "накарадне и неуставне" законе, најављујући да ће у супротном "Србија стати" у суботу. „Позивамо вас да… »
Отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу: Дајемо вам ултиматум

Отворено писмо председнику Србије Александру Вучићу: Дајемо вам ултиматум

Нова 29.11.2021
Покрет Еколошки устанак упутио је писмо првом човеку државе, поводом доношења два нова закона у Скупштини Србије, због којих се данима у целој Србији организују протести и блокаде. Писмо преносимо у целости. Господине… »

Вести дана »