Povezane vesti

"Vučić, Vučić, dobar dan! Narode, ovde sam" Moćna poruka predsednika Srbije - nikad emotivniji video (video)

Srbija danas 29.11.2021
Ponosan sam i presrećan, rekao je predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima sa deonice Čačak - Pakovraće. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) - Za koju nedelju biće otvoreno novih 11 kilometara… »

Vučić: Pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli

RTV 29.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošetao je večeras Beogradom na vodi sa ministrom finansija Sinišom Malim. "Divno kišno veče sa pogledom na Beograd na vodi, najlepše mesto u ovom delu Evrope. Šetamo i mnogo smo srećni, jer ako nam… »

Vučić: Pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli

Dnevnik 29.11.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošetao je večeras Beogradom na vodi s ministrom finansija Sinišom Malim. Divno kišno veče sa pogledom na Beograd na vodi, najlepše mesto u ovom delu Evrope. Šetamo i mnogo smo srećni, jer ako nam… »

Rusija povećava izvoz struje u Kinu?

B92 29.11.2021
Moskva -- Moskva i Peking razmatraju mogućnost daljeg povećanja izvoza električne energije Kini, izjavio je danas potpredsednik ruske vlade Aleksandar Novak. "Očekujemo da će izvoz ove godine dostići oko četiri milijarde kilovat-sati", rekao je… »

Vučić sa Malim: Pravo na ovu šetnju nam još nisu ukinuli FOTO

B92 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa ministrom finansija Sinišom Malim. Uz fotografiju, predsednik Srbije je napisao: "Divno kišno veče sa pogledom na Beograd na vodi, najlepše mesto u ovom delu… »

Predsednik Vučić i ministar Mali u večernjoj šetnji: Ovo pravo nam još nisu ukinuli, živela slobodna Srbija! (foto)

Kurir 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar finansija Siniša Mali prošetali su večeras pored Save i uživali u pogledu na Beograd na vodi. Fotografiju opuštajuće šetnje objavio je predsednik na Instagram nalogu "Budućnost Srbije"… »

Prvo je dobila životnu bitku, pa postala šampionka Evrope [podcast]

B92 29.11.2021
Gošća 13. epizode podkasta "Njena pravila sa Ninom" je naša bivša košarkašica Dajana Butulija. Posle više od dve i po decenije, titulom evropske šampionke završila je igračku karijeru. Mesecima pre prvenstva vodila je životnu bitku, deset… »

Jedina granica su naši snovi: Vučić objavio snimak sa jakom porukom (video)

Večernje novosti 29.11.2021
Foto: Novosti - Srbija će kada kumulativno pogledate 2020. i 2021. godinu biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u celoj Evropi - rekao je Vučić. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) Predsednik je to rekao na svečanoj akademiji SNS, kada… »

Vučić: "Kumulativno - najveći rast u Evropi" VIDEO

B92 29.11.2021
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će Srbija, kada se kumulativno pogleda 2020. i 2021. godina, biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u Evropi. "Uspeli smo za ovih 13 godina kao politička stranka da promenimo svest kod… »

Jedina granica su naši snovi: Vučić objavio snimak sa jakom porukom (video)

Kurir 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom Instagram profilu sa jasnom porukom - jedina granica su nam naši snovi. "Srbija će kada kumulativno pogledate 2020. i 2021. godinu biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u celoj Evropi", rekao je… »

"Srbija će biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom" Predsednik Vučić poslao moćnu poruku građanima (video)

Srbija danas 29.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom instagram profilu sa jasnom porukom - jedina granica su nam naši snovi. - Srbija će kada kumulativno pogledate 2020. i 2021. godinu biti zemlja sa najvećim ekonomskim rastom u celoj Evropi - rekao… »

Vesti dana »