Povezane vesti
Optuženi plakao u sudu: Samo sam Filipa udario pištoljem u glavu, a on je opalio, čuo sam dva pucnja!
Kurir 30.11.2021
Petar Rakočević (35), optužen da je ubio Filipa Lepojevića (18) prošle godine na Banjici, pred Višim sudom je priznao da je udario mladića pištoljem, ali je kroz suze izneo tvrdnju da je oružje samo opalilo. Podsetimo, Petar Rakočević i njegova braća… »
"Pištolj je sam opalio": Na suđenju braći Rakočević za ubistvo Filipa Lepojevića koje se desilo prošle godine na Banjici, sva…
Blic 29.11.2021
Braća Rakočević, Petar, Radovan i Uroš, koji se terete za ubistvo Filipa Lepojevića i ranjavanje Alekse Đukanovića na Banjici prošle godine, iznela su odbranu na današnjem suđenju u Višem sudu. Sva trojica su ispričala podudarnu priču. Petar Rakočević je… »
Vesti dana »
Prva grupa srpskih državljana vratila se u Beograd letom iz Dubaija
Bloomberg Adria pre 11 minutajoš 49 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 47 minutajoš 51 povezana
Veća otkupna cena i manje zaliha: U Preljini postignut dogovor sa mlekarima - država inicira carine na uvoz i obavezne ugovore
Kurir pre 21 minutajoš 25 povezanih
Državljani Srbije iz Dubaija stigli u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela; Seničić: Još dva leta danas iz Dubaija
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Svi su mislili da će biti mnogo skuplje: Ministarka otkriva, evo kada "Soko" kreće za Budimpeštu i kolika je cena karte
Mondo pre 21 minutajoš 17 povezanih