Povezane vesti
Optuženi plakao u sudu: Samo sam Filipa udario pištoljem u glavu, a on je opalio, čuo sam dva pucnja!
Kurir 30.11.2021
Petar Rakočević (35), optužen da je ubio Filipa Lepojevića (18) prošle godine na Banjici, pred Višim sudom je priznao da je udario mladića pištoljem, ali je kroz suze izneo tvrdnju da je oružje samo opalilo. Podsetimo, Petar Rakočević i njegova braća… »
"Pištolj je sam opalio": Na suđenju braći Rakočević za ubistvo Filipa Lepojevića koje se desilo prošle godine na Banjici, sva…
Blic 29.11.2021
Braća Rakočević, Petar, Radovan i Uroš, koji se terete za ubistvo Filipa Lepojevića i ranjavanje Alekse Đukanovića na Banjici prošle godine, iznela su odbranu na današnjem suđenju u Višem sudu. Sva trojica su ispričala podudarnu priču. Petar Rakočević je… »
Vesti dana »

"Sud u roku od pet dana da utvrdi da li dužnik ima drugi dom": Komora izvršitelja o predlogu Vučića: Neophodna promena i Ustava i zakona
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

Rusija: Napadnut Volgograd, gori železnička stanica; Tramp: Vitkof bi mogao da otputuje u Rusiju
RTS pre 16 minutajoš 1 povezana

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 6 satijoš 4 povezane