Povezane vesti
Stiže demant: Skoro ceo tim je zaražen novim sojem, ali on nije – Srbija se zabrinula za njega, a sada se on oglasio i…
Hot sport 30.11.2021
Srpski fudbaler se nalazi u karantinu. U medijima se pojavila vest da je čak 13 fudbalera Belenenseša zaraženo novim omikron sojem korona virusa, a da je među njima i srpski fudbaler Andrija Luković. Na svu sreću, ta informacija nije tačna, što je i sam… »
"Imaju omikron soj, ali su vakcinisani, pa su dobro": Andrija Luković iz Belenensesa za "Blic" priča o epidemiji korone među…
Sportal blic 29.11.2021
Portugalski mediji danas su objavili vesta da je među njima i srpski internacionalac kojeg nije bilo u protokolu za meč sa Benfikom. Readkcija „Blic sporta“ je ovim povodom stupila u kontakt sa našim fudbalerom koji nastupa u Portugalu, a on je u… »
Ceo klub zaražen omikron sojem osim bivšeg fudbalera zvezde: "Srećom ja nisam oboleo, a i ostali su vakcinisani pa su dobro"
Večernje novosti 29.11.2021
Foto: Nebojsa Parausic Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije u razgovoru za Blic negirao je da je zaražen, ali je istakao da je dobar deo što igrača što stručnog štaba dobio pozitivne nalaze zbog čega se nalaze u karantinu. -Na sreću ja nisam zaražen… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Kiša i pljuskovi u većem delu Srbije, temperatura do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 38 minutajoš 15 povezanih
„Potpuno sam zabrljao!“ Viktor Vembanjama besan kao nikada nakon što je poklonio pobedu Niksima!
Večernje novosti pre 29 minutajoš 16 povezanih
Hitno prebačen u urgentni: Muškarac teško povređen u nesreći u Borči
Dnevnik pre 33 minutajoš 10 povezanih
Svečani ispraćaj Pojasa Presvete Bogorodice iz Hrama Svetog Save u manastir Vatoped na Svetoj Gori
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Gužve na putevima zbog početka turističke sezone, bez čekanja na granicama
Insajder pre 28 minutajoš 2 povezane