Povezane vesti

Omikron u Zapadnoj Evropi danima pre nego što je otkriven u Južnoj Africi

Glas Amerike 30.11.2021
VAŠINGTON — Prema novim dokazima, omikron varijanta koronavirusa je već bila prisutna u Zapadnoj Evropi znatno pre nego što su prvi slučajevi zvanično identifikovani u Južnoj Africi. Holandske vlasti saopštile su u utorak da su otkrile tu… »

Svet: Novi soj potvrđen i u Japanu; Direktor Moderne: Vakcine manje efikasne protiv omikrona

RTV 30.11.2021
PARIZ, SIDNEJ - Na ostrvu Reunion, francuskoj prekomorskoj teritoriji u Indijskom okeanu, registrovan je prvi pozitivan slučaj novog omikron soja korona virusa. Francuski mediji navode da je reč o 53-godišnjem muškaru koji je putovao na Mozambik i… »

Prvi slučaj zaraze novim sojem omikron u Japanu i na ostrvu u Indijskom okeanu, Australija ispituje mogućeg šestog obolelog

Blic 30.11.2021
U Japanu je potvrđen prvi slučaj novog omikron soja korona virusa, objavila je danas agencija Kjodo pozivajući se na neimenovane izvore iz vlade. Zemlja je od danas zatvorila svoje granice za strane državljane na najmanje mesec dana kako bi sprečila… »

Potvrđen prvi slučaj omikron soja koronavirusa u Japanu

N1 Info 30.11.2021
U Japanu je potvrđen prvi slučaj zaraze omikron sojem koronavirusa kod turiste koji je nedavno doputovao u tu zemlju iz Namibije. Sekretar japanske vlade Hirokazu Matsuno je izjavio da pacijent ima oko 30 godina, pozitivno je testiran prekjuče na… »

U Japanu prvi slučaj zaraze omikron sojem korona virusa

Danas 30.11.2021
U Japanu je danas potvrđen prvi slučaj zaraze omikron sojem korona virusa kod turiste koji je nedavno doputovao u tu zemlju iz Namibije. Sekretar japanske vlade Hirokazu Matsuno je izjavio da pacijent ima oko 30 godina, pozitivno je testiran prekjuče… »

U Japanu prvi slučaj zaraze omikron sojem koronavirusa

Novi magazin 30.11.2021
U Japanu je danas potvrđen prvi slučaj zaraze omikron sojem koronavirusa kod turiste koji je nedavno doputovao u tu zemlju iz Namibije. Sekretar japanske vlade Hirokazu Matsuno je izjavio da pacijent ima oko 30 godina, pozitivno je testiran prekjuče na… »

Prvi slučaj zaraze omikronom potvrđen u Japanu: Zaraženi turista nedavno doputovao iz Namibije

Kurir 30.11.2021
U Japanu je danas potvrđen prvi slučaj zaraze omikron sojem korona virusa kod turiste koji je nedavno doputovao u tu zemlju iz Namibije. Sekretar japanske vlade Hirokazu Matsuno je izjavio da pacijent ima oko 30 godina, pozitivno je testiran prekjuče… »

Prvi slučaj omikrona na ostrvu u Indijskom okeanu: Reč je o muškarcu koji je preseo u Južnoj Africi

Blic 30.11.2021
Na ostrvu Reunion, francuskoj prekomorskoj teritoriji u Indijskom okeanu, registrovan je prvi pozitivan slučaj novog omikron soja korona virusa. Francuski mediji navode da je reč o 53-godišnjem muškaru koji je putovao na Mozambik i preseo u Južnoj… »

Stigao iz Južne Afrike: Omikron soj otkriven u Španiji i Švedskoj

Blic 29.11.2021
Španija i Švedska su saopštile danas da su otkrile prve slučajeve zaraze novim sojem korona virusa, omikronom, javlja Rojters. U Španiji je omikron otkriven kod putnika koji je došao iz Južne Afrike, preneo je list "El Pais". Soj je sekvenciran u… »

Vesti dana »