Povezane vesti

Usvojen predlog za promenu Ustava, Dačić raspisao referendum za 16. januar

Radio 021 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je referendum o potvrđivanju Akta o promeni Ustava Republike Srbije za 16. januar. Prethodno su poslanici usvojili predlog za promenu Ustava i raspisivanje referenduma, sa 193 glasa za i tri protiv. Time su se… »

Raspisan referendum o promeni ustava Srbije za 16. januar; Dačić: Referendum o izboru sudija i tužilaca, ne o Kosovu i…

RTV 30.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije za 16. januar. Referendumsko pitanje Resorni odbor u ponedeljak je utvrdio referendumsko pitanje koje glasi: "Da li ste za potvrđivanje akta o… »

Raspisan referendum o promeni Ustava: Građani odlučuju 16. januara

Nova 30.11.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava. Dačić je referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava raspisao nakon završetka posebne sednice parlamenta, što je ranije najavljeno iz Skupštine… »

Raspisan referendum za 16. januar

N1 Info 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je referendum o potvrđivanju Akta o promeni Ustava Republike Srbije za 16. januar 2022. godine. Prethodno su poslanici usvojili predlog za promenu Ustava i raspisivanje referenduma. Pripala mi je čast da… »

Raspisan referendum za 16. januar

Danas 30.11.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije, koji će biti održan 16. januara 2022. godine. Dačić je potpisao Odluku o raspisivanju republičkog referenduma o potvrđivanju Akta o promeni Ustava… »

Raspisan referendum o promeni Ustava Srbije: Poslanici usvojili predlog za promenu Ustava, poznato i kada će građani moći da…

Blic 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije. Kako je ranije najavljivano, referendum o promeni Ustava Srbije trebalo bi da bude zakazan za 16. januar. Sa 193 glasa za i tri protiv poslanici Skupštine Srbije… »

Referendum o izmeni Ustava raspisan za 16. januar

RTS 30.11.2021
Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić raspisao je referendum o promeni Ustava Srbije za 16. januar. Pozivamo sve građane da izađu na referendum, smatramo da je u interesu Srbije da se potvrdi ova odluka Narodne skupštine, poručio je Dačić… »

Dačić raspisao referendum o promeni Ustava Srbije VIDEO

B92 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je referendum o promeni Ustava Srbije. Dačić je rekao da će se referendum održati 16. januara. Dačić je raspisao referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Srbije, nakon završetka posebne… »

Dačić večeras raspisuje referendum o promeni Ustava

Politika 30.11.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisaće večeras referendum o promeni Ustava Srbije. Dačić će referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava raspisati nakon završetka posebne sednice parlamenta, večeras u 18:45, najavljeno je iz… »

Dačić raspisao Referendum: O promeni Ustava građani odlučuju 16. januara sledeće godine!

Kurir 30.11.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić potpisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije. - Referendum će biti održan 16. januara 2022. godine, u vremenu od 7 do 20 časova. Na referendumu građani se izjašnjavaju o referendumskom pitanju… »

Raspisan referendum o promeni Ustava Srbije: Poslanici usvojili Predlog Akta, poznato i kada se glasa!

Mondo 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije. Kako je ranije najavljivano, referendum o promeni Ustava Srbije trebalo bi da bude zakazan za 16. januar. Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisao je večeras… »

Dačić raspisao Referendum: Završena posebna sednica Skupštine Srbije (video)

Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić - Referendum će biti održan 16. januara 2022. godine, u vremenu od 7 do 20 časova. Na referendumu građani se izjašnjavaju o referendumskom pitanju: "Da li ste za potvrđivanje akta o promeni Ustava Republike Srbije", i… »

Dačić raspisao referendum o promeni Ustava

Dnevnik 30.11.2021
BEOGRAD: Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promeni Ustava Srbije za 16. januar. Dačić je raspisao referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Srbije, nakon završetka posebne sednice parlamenta. Na toj… »

Dačić večeras raspisuje referendum o promeni Ustava

Nova 30.11.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisaće večeras referendum o promeni Ustava, objavio je Tanjug. Dačić će referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava raspisati nakon završeta posebne sednice parlamenta, večeras u 18:45, najavljeno je… »

Poslanici raspravljaju o predlogu za promenu Ustava i raspisivanju referenduma

RTS 30.11.2021
U Domu Narodne skupštine u toku je objedinjena rasprava o Predlogu Akta o promeni Ustava Srbije, Predlogu Ustavnog zakona za sprovođenje tog Akta i o Predlogu odluke o raspisivanju referenduma radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava, čije usvajanje bi… »

Dačić večeras raspisuje referendum o promeni Ustava

Dnevnik 30.11.2021
BEOGRAD: Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisaće večeras referendum o promeni Ustava Srbije. Dačić će referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava raspisati nakon završeta posebne sednice parlamenta, večeras u 18:45, najavljeno… »

N1 Studio Live (30.11.2021)

N1 Info 30.11.2021
U Skupštini Srbije bi trebalo da bude raspisan referendum za promenu Ustava u delu koji se tiče pravosuđa. Iako je Odbor za pravosuđe imao problem da definiše referendumsko pitanje, na kraju su uspeli da utvrde da će građani na referendumu… »

Večeras tačno u 18.45: Dačić raspisuje referendum o promeni Ustava Srbije

Kurir 30.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić večeras raspisuje referendum o promeni Ustava Srbije. Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić raspisaće referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, nakon… »

Dačić večeras raspisuje referendum o promeni Ustava Srbije

Mondo 30.11.2021
Dačić će raspisati referendum u centralnom holu Doma Narodne skupštine. Dačić će raspisati referendum u centralnom holu Doma Narodne skupštine. Predsednik Skupštine Ivica Dačić raspisaće večeras referendum o promeni Ustava Srbije. Kako je… »

Popović: Očekujem da će Evropska komisija ceniti napredak Srbije

Nova 30.11.2021
U Domu Narodne skupštine u toku je objedinjena rasprava o Predlogu Akta o promeni Ustava Srbije, Predlogu Ustavnog zakona za sprovođenje tog Akta i o Predlogu odluke o raspisivanju referenduma radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava, čije usvajanje bi… »

Počela sednica Skupštine Srbije o promeni Ustava i raspisivanju referenduma

Nova 30.11.2021
Poslanici Skupštine Srbije započeli su danas posebnu sednicu na kojoj će razmatrati Predlog Akta o promeni Ustava Srbije. Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo utvrdio je 29 amandmana koji se odnose na izmene Ustava u oblasti pravosuđa. Poslanici… »

Uputstvo za referendum – kako i kada će se glasati

Nova 30.11.2021
Skupština Srbija već danas bi mogla da donese odluku o raspisivanju referenduma, na kojem će se građani izjašnjavati o promeni Ustava u oblasti pravosuđa. Sad je već izvesno da će referendum biti održan, u nedelju 16. januara sledeće godine… »

Skupština glasa o predlogu za promenu Ustava i raspisuje referendum

RTS 30.11.2021
Na osmoj posebnoj sednici Narodne skupštine poslanici će odlučivati o Predlogu akta o promeni Ustava i Predlogu Ustavnog zakona za sprovođenje. Na istoj sednici biće raspisan i referendum. Utvrđeno je i referendumsko pitanje i ono će glasiti "Da li… »

Skupština danas o predlogu Akta o promeni Ustava i raspisivanju referenduma

Nova 30.11.2021
Poslanici Skupštine Srbije razmotriće na današnjoj sednici predlog Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa. Kako je najavljeno iz parlamenta, na dnevnom redu sednice je i predlog Ustavnog zakona za sprovodjenje Akta o promeni Ustava, kog je podneo… »

Šefu suda jedan mandat: Poslanici danas raspravljaju o ustavnim amandmanima koji se odnose na pravosuđe

Večernje novosti 30.11.2021
Foto Tanjug Poslanici bi, kako stvari stoje, o samom tekstu amandmana trebalo da raspravljaju danas, a glasanje bi moglo da bude već po podne. Kako je ranije najavio predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, referendum bi mogao da bude raspisan za 16… »

Skupština o promeni Ustava

B92 30.11.2021
Poslanici Skupštine Srbije razmotriće na današnjoj sednici predlog Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa. Kako je najavljeno iz parlamenta, na dnevnom redu sednice je i predlog Ustavnog zakona za sprovođenje Akta o promeni Ustava, kog je podneo… »

Pokrenuta procedura za promenu Ustava

Danas 29.11.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za 30. novembar Osmu posebnu sednicu parlamenta na kojoj će poslanici razmatrati Predlog Akta o promeni Ustava Srbije, Predlog Ustavnog zakona za sprovođenje tog Akta, kao i Predlog odluke o… »

Vesti dana »