Повезане вести
Вучић најавио: "Вероватно ћу потписати Закон о експропријацији. Оно што сам прочитао нема ничег против Устава"
Телеграф 30.11.2021
Још нисам потписао овај Закон, али сам прочитао три различита мишљења. Тражићу још додатних мишљења, а онда ћу донети одлуку - најавио је председник Вучић. О метроу се прича тачно 53 године, крећемо да градимо и биће готово… »
Лозница на ногама, чека се Вучић – Фон Крамон пита зашто тако третирате грађане
Н1 Инфо 30.11.2021
Чека се потпис председника Србије Александра Вучића на Закон о експропријацији, након којег ће нема сумње - страх људи за сопствену имовину бити већи. Највише страхују грађани чија имања су у долинама планираних рудника… »
Вучић у Макишком пољу: Овде се дешава историја
Политика 30.11.2021
„После 53 године почињемо да градимо метро и ви знате да ће да буде завршен за шест година, јер оно што ми обећамо то и испунимо. За нас је оно што смо рекли, завет пред грађанима”, поручио је председник. Председник Србије… »
Вучић: Обилазићу градилиште метроа сваке недеље
Бета 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас радове на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу и најавио да ће то градилиште обилазити сваке недеље. Радови су… »
Вучић: Чини ми се да ћу потписати закон о експропријацији
Слободна Европа 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му се "чини" да ће да потпише измене закона о експропријацији, али да "још није сигуран". "Прочитао сам три различита мишљења… Оно што сам прочитао, није против Устава. Тражићу… »
Вучиц́ о Закону о експропријацији: Чини ми се да ц́у потписати
Спутник 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучиц́ приликом обиласка радова на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу изјавио је да му се чини да ц́е потписати Закон о експропријацији… »
Градимо метро, остварујемо снове: Министар Мали с председником на Макишком пољу (фото, видео)
Курир 30.11.2021
БЕОГРАД - Градимо метро и остварујемо снове генерације грађана, поручио је министар финансија Синиша Мали на званичном Инстаграм налогу. Министар је уз председника Србије данас обишао Макишко поље, где су у току радови пројекту… »
"Ничега се не плашим" Вучић поручио: Улици никада нећу да подилазим
Вечерње новости 30.11.2021
Фото: Тањуг - Постоје људи којима не можете да претите јер се ничега не плаше. Коју пругу, метро или железницу су изградили тајкун Ћута, тајкун Ђилас и тајкун Зеленовић? Где су нешто направили? Не можете да се сетите? Па, не… »
Председник о београдском метроу: Брже ће се стизати него аутомобилом са једног краја града на други
Фото: Принтскрин/Пинк - Нема аутомобила који ће моћи и у поноћ да стигне брже од метроа од Жаркова до Миријева у шпицу - рекао је Вучић, након што је заменик градоначелника Београда Горан Весић рекао да ће ујутру метроом моћи да… »
Вучић: Чини ми се да ћу потписати Закон о експропријацији
Н1 Инфо 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му се "чини" да ће потписати Закон о експропријацији и да је прочитао три различита мишљења стручњака у којима се не наводи да има ичега противуставног. Након обиласка радова на… »
Вучић: Још нисам донео одлуку да ли да потпишем Закон о експропријацији
РТС 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да још није одлучио да ли ће потписати закон о експропријацији, да је тражио мишљење стручњака, али да они сматрају да у њему ништа није против Устава Србије. Александар Вучић је… »
Вучић: Чини ми се да ћу потписати Закон о експропријацији
Радио 021 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му се "чини" да ће потписати Закон о експропријацији. Вучић каже да је прочитао три различита мишљења стручњака у којима се не наводи да има ичега противуставног. Он је рекао да… »
Вучић: Мислим да ћу да потпишем Закон о експропријацији
Нова 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да мисли да ће да потпише Закон о експропријацији. „Видео сам га јутрос и мислим да нема ништа противуставно. Тражићу додатна мишљења“, рекао је Вучић, додавши да се ничега не… »
Председник: Обилазићу градилиште метроа сваке недеље
Н1 Инфо 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић обишао је радове на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу и најавио да ће то градилиште обилазити сваке недеље. Радови су почели 22… »
Председник на Макишком пољу: Од ’68 нам обећавају метро, неће успети ко покушава да заустави Србију! Куд нисам обукао ролку…
Курир 30.11.2021
Окупљени га дочекали повицима Ацо, Ацо. БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обилази радове на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу. - Неће успети они који… »
Вучић на макишком пољу: Они који покушавају да зауставе Србију у томе неће успети
Фото: Принтскрин/Пинк Вучића је дочекао велики број грађана. - Хвала вам што сте дошли овде јер се овде данас дешава историја. Хвала вам што вам није било тешко да дођете. Они који покушавају да зауставе Србију у томе неће… »
Вучић на „месту злочина“ на Макишу: Цитирао де Гола, рекао да ће доћи опет
Нова 30.11.2021
Председник Александар Вучић обишао је овог јутра радове на Макишу, где је прошле недеље почела градња београдског метроа. „Од 1968. године нам обећавају метро. Како је рекао Шарл де Гол: „Ја ово градим за обичне људе“. Наше је… »
Неописиво велики револт обичног света у Србији: Вучић о протестима - демократија има своју цену
Србија данас 30.11.2021
Већина с времена на време мора да трпи, казао је председник Србије. Председник Србије Александар Вучић обилази радове на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу. Он је… »
"Улици нећу да подилазим" Председник Вучић открио да ли ће потписати Закон о експропријацији
Србија данас 30.11.2021
Председник Србије Александар Вучић обилази радове на пројекту изградње инфраструктуре и насипања платоа за депо београдског метроа на Макишком пољу. Председник је давао изјаве за медије где се осврнуо и на протесте током… »
Вести дана »
Новак Ђоковић о повреди после пораза од Прижмића: „То је нека нова реалност са којом морам да се носим“
Данас пре 6 сатијош 5 повезаних
Зеленски наредио украјинској војсци да не нападне војну параду сутра у Москви
Данас пре 7 сатијош 2 повезане
Александра (22) убио дужник! Откривени детаљи убиства у Крушевцу - нашли се на улици, уследио је хорор
Курир пре 4 сатијош 6 повезаних