Povezane vesti

Preminule još 54 osobe, nova 2.272 slučaja zaraze

RTS 30.11.2021
U Srbiji je koronavirus potvrđen kod još 2.272 osobe, od testiranih 16.858 uzoraka. Od posledica zaraze preminule su 54 osobe. Na respiratorima je 199 pacijenata. 30. 11. 2021. 23:20 Priština: Od 3. januara na KiM samo uz dokaz o potpunoj vakcinaciji… »

Dr Sidarta nakon sastanka sa Lončarom: Srbija je uradila odličan posao na imunizaciji

Telegraf 30.11.2021
Dr Dat Sidarta, šef tima za imunizaciju SZO za Evropu pohvalio je aktivnosti Ministarstva zdravlja u cilju kontrole epidemije korona virusa u Srbiji, posebno istakavši proces imunizacije. Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar… »

SZO: Opšte restrikcije protiv omikron soja možda nepotrebne

Politika 30.11.2021
ŽENEVA – Prvi čovek Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus izrazio je danas zabrinutost zbog toga što neke zemlje uvode opšte restrikcije protiv širenja varijante omikron koronavirusa koje, kaže, možda i nisu neophodne i… »

WHO: Neke zemlje pretjerano reagiraju na omikron

Al Jazeera 30.11.2021
Do sada nije zabilježen nijedan smrtni slučaj zbog nove varijante korona virusa, iako Svjetska zdravstvena organizacija kaže da predstavlja visoki rizik za nagli porast broja zaraženih. Čelnik Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) Tedros Adhanom… »

Šekler: Nema razloga za paniku od omikrona, inficirani imaju blage simptome

N1 Info 30.11.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je da nema razloga za paniku zbog pojave novog soja koronavirusa pod nazivom omikron. Šekler je, pozivajući se na lekara iz Južnoafričke Republike, gde se taj soj korone pojavio, rekao za RTS da inficirani omikronom… »

Šekler o omikronu: Bez panike, kažu da ima blage simptome

RTV 30.11.2021
BEOGRAD - Virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler izjavio je danas da u ovom trenutku treba slušati šta o omikronu govore lekari iz Južnoafričke Republike, koji su ga i otkrili. Šekler navodi da oni sve vreme govore da su vrlo blagi simptomi, da su… »

Šekler: Nema razloga za paniku zbog omikrona

Radio 021 30.11.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je večeras da nema razloga za paniku zbog pojave novog soja korona virusa pod nazivom omikron. Šekler je, pozivajući se na lekara iz Južnoafričke Republike, gde se taj soj korone pojavio, rekao za RTS da inficirani… »

Šekler o omikronu: Bez panike, kažu da ima blage simptome

Dnevnik 30.11.2021
BEOGRAD: Virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler izjavio je danas da u ovom trenutku treba slušati šta o omikronu govore lekari iz Južnoafričke Republike, koji su ga i otkrili. Šekler navodi da oni sve vreme govore da su vrlo blagi simptomi, da su… »

Šef SZO zabrinut: "Razumem sve zemlje"

B92 30.11.2021
Prvi čovek SZO Tedros Adhanom Gebrejesus izrazio je zabrinutost zato što neke zemlje uvode opšte restrikcije protiv širenja varijante omikron soja koronavirusa. Kako kaže, mere nisu neophodne i da se njima nepravedno kažnjavaju afričke zemlje… »

Ne zalećimo se sa informacijama o novom soju, nove informacije za desetak dana

Politika 30.11.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar apelovao je danas da se ne iznose u javnost preuranjene informacije o novom „omikron” soju koronavirusa i dodao da ćemo za desetak dana imati nove informacije. „Dvadeset meseci traje sve ovo. Korona nam je… »

Šekler: Nema razloga za paniku zbog omikron soja

Nova 30.11.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je večeras da nema razloga za paniku zbog pojave novog soja koronavirusa pod nazivom omikron. Šekler je, pozivajući se na lekara iz Južnoafričke Republike, gde se taj soj korone pojavio, rekao za RTS da inficirani… »

Šekler o omikronu: Ne treba paničiti, lekari koji su ga otkrili kažu da ima blage simptome

RTS 30.11.2021
Virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler kaže za RTS da u ovom trenutku treba slušati šta o omikronu govore lekari iz Južnoafričke Republike, koji su ga i otkrili. Oni sve vreme govore sledeće – vrlo su blagi simptomi, oboleli su mlađi ljudi… »

Šekler: Nema razloga za paniku zbog Omikrona

Novi magazin 30.11.2021
Virusolog Milanko Šekler izjavio je večeras da nema razloga za paniku zbog pojave novog soja koronavirusa pod nazivom omikron. Šekler je, pozivajući se na lekara iz Južnoafričke Republike, gde se taj soj korone pojavio, rekao za RTS da inficirani… »

Milanko Šekler: Nema razloga za paniku zbog omikron soja

Kurir 30.11.2021
BEOGRAD - Virusolog Milanko Šekler izjavio je večeras da nema razloga za paniku zbog pojave novog soja korona virusa pod nazivom omikron. Šekler je, pozivajući se na lekara iz Južnoafričke Republike, gde se taj soj korone pojavio, rekao za RTS da… »

Oštre mere nisu neophodne: SZO zabrinuta zbog uvođenja restrikcija protiv širenja omikron soja

Večernje novosti 30.11.2021
Foto: EPA - Dobro razumem zabrinutost svih zemalja i potrebu da zaštite svoje građane od varijante koju još uvek ne razumemo u potpunosti. Ali podjednako sam zabrinut zato što nekoliko država članica uvode grube, opšte mere koje same po sebi nisu… »

SZO: Opšte restrikcije protiv omikron soja možda nepotrebne?

Dnevnik 30.11.2021
ŽENEVA: Prvi čovek Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus izrazio je danas zabrinutost zbog toga što neke zemlje uvode opšte restrikcije protiv širenja varijante omikron korona virusa koje, kaže, možda i nisu neophodne i… »

SZO: Opšte restrikcije protiv omikron soja su možda nepotrebne

Nova 30.11.2021
Prvi čovek Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus izrazio je danas zabrinutost zbog toga što neke zemlje uvode opšte restrikcije protiv širenja varijante omikron korona virusa koje, kaže, možda i nisu neophodne i kojima se… »

Još 2.272 novoobolela, 54 preminula, 199 na respiratorima

Danas 30.11.2021
U Srbiji su u poslednja 24 sata registrovana 2.272 novoobolela od korona virusa i 54 preminula. Ukupno u našoj zemlji do sada je 1.254.845 osoba obolelo od ovog virusa, a registrovan je 11.691 smrtni slučaj. Na bolničkom lečenju se trenutno nalazi… »

Najnoviji korona presek: Danas 2.272 novozaražena, preminula 54 pacijenta

Kurir 30.11.2021
U prethodna 24 sata na korona virus testirano je 16.858 građana od kojih je 2.272 novozaražena. Preminula su 54 pacijenta, a na respiratorima u bolnicama širom Srbije nalazi se 199 obolelih. Podsetimo, dan ranije, na korona virus testirano je 14.444… »

Lončar: Ne zalećimo se sa informacijama o omikronu, da ne zbunjujemo narod

Danas 30.11.2021
Ministar zdravalja Zlatibor Lončar, koji je razgovarao je sa šefom tima za imunizaciju u Regionalnoj kancelariji Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Datom Sidartom, pozvao je danas da se ne izlazi sa preuranjenim informacijama o omikronu, novom… »

Oglasio se Lončar o omikron soju

B92 30.11.2021
Beograd -- Ministar zdravlja Zlatibor Lončar apelovao da se ne iznose u javnost preuranjene informacije o novom, omikron soju koronavirusa. On je rekao da ćemo za desetak dana imati nove informacije. "Dvadeset meseci traje sve ovo. Korona nam je… »

Ministar zdravlja Srbije: Ne zaletati se sa informacijama o omikron soju

Slobodna Evropa 30.11.2021
Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar pozvao je da se ne izlazi sa preuranjenim informacijama o omikronu, novom soju korona virusa. Lončar je razgovarao sa šefom tima za imunizaciju u Regionalnoj kancelariji Svetske zdravstvene organizacije za… »

Lončar za RTS: Ne zalećimo se, narednih desetak dana dodatne informacije o omikronu

RTS 30.11.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je za RTS da nam je korona pokazala da ni one sojeve koji su bili poznati nismo u potpunosti savladali. Ne zalećimo se sa informacijama o novim sojevima, ističe Lončar. Epidemijska situacija u Srbiji se smiruje… »

Ministar Lončar: Ne zalećimo se sa informacijama o omikronu, da ne zbunjujemo narod

Kurir 30.11.2021
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je razgovarao je sa šefom tima za imunizaciju u Regionalnoj kancelariji Svetske zdravstvene organizacije za Evropu Datom Sidartom, pozvao je danas da se ne izlazi sa preuranjenim informacijama o… »

"Nismo savladali ni poznate sojeve, ne zalećite se": Lončar o "omikronu" i sednici Kriznog štaba: Nikoga ne vraćamo iz…

Blic 30.11.2021
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je za RTS da nam je korona pokazala da ni one sojeve koji su bili poznati nismo u potpunosti savladali. Ne zalećimo se sa informacijama o novim sojevima, ističe Lončar. Epidemijska situacija u Srbiji se smiruje… »

Srbija uradila odličan posao: Ministar Lončar sa šefom tima za imunizaciju SZO doktorom Sidartom

Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Ministarstvo zdravlja Tom prilikom dr Sidarta je pohvalio aktivnosti Ministarstva zdravlja u cilju kontrole epidemije virusa korona u Srbiji, posebno istakavši proces imunizacije, koji je zahvaljujući velikom trudu zdravstvenih radnika izuzetno… »

"Srbija je uradila odličan posao": Lončar sa šefom tima za imunizaciju Svetske zdravstvene organizacije

Blic 30.11.2021
Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar sastao se danas sa dr Datom Sidartom, šefom tima za imunizaciju u Regionalnoj kancelariji SZO za Evropu, sa kojim je razgovarao o procesu imunizacije i aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u… »

Šef tima SZO pohvalio Srbiju

B92 30.11.2021
Beograd -- Šef tima za imunizaciju u Regionalnoj kancelariji SZO za Evropu, dr Data Sidarta, pohvalio aktivnosti Ministarstva zdravlja u cilju kontrole epidemije kovid-19. Posebno je istakao proces imunizacije u Srbiji, koji je zahvaljujući velikom… »

Vesti dana »