Повезане вести

Ђилас за Данас: Вулин наставља да крши закон

Ђилас за Данас: Вулин наставља да крши закон

Нови магазин 30.11.2021
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је данас да министар унутрашњих послова Александар Вулин наставља из дана у дан да крши закон. Ђилас је за лист Данас, коментаришући изјаву Вулина да ће полиција… »
Ђилас: Сестрић непостојеће тетке из Канаде наставља да крши закон

Ђилас: Сестрић непостојеће тетке из Канаде наставља да крши закон

Данас 30.11.2021
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас каже за Данас да министар полиције Александар Вулин наставља да крши закон. Он је то рекао коментаришући најаву министра полиције Александра Вулина да ће полиција „реаговати у… »
"Нема ту ништа противуставно" Вучић о Закону о експропријацији и протестима: Нека раде шта хоће, све ће се видети на изборима…

"Нема ту ништа противуставно" Вучић о Закону о експропријацији и протестима: Нека раде шта хоће, све ће се видети на изборима…

Вечерње новости 30.11.2021
Фото: Тањуг Он тако одговара на питање о протестима током викенда. - Толико је револт људи у Србији, обичног света, на то што су радили претходних неколико дана. Зато позивам људе на уздржаност, нека раде шта хоће, на крају… »
Лазовић: Полиција да не напада људе и спречи насиље

Лазовић: Полиција да не напада људе и спречи насиље

Данас 30.11.2021
Позивам полицајце да не нападају људе и да спрече насиље, каже за Данас Радомир Лазовић, активиста иницијативе Не давимо Београд, коментаришући најаву министра полиције Александра Вулина да ће полиција „реаговати у складу са… »
"Још нисам донео одлуку да ли да потпишем Закон о експропријацији; На крају се ствари решавају на изборима"

"Још нисам донео одлуку да ли да потпишем Закон о експропријацији; На крају се ствари решавају на изборима"

РТВ 30.11.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић истакао је данас да демократија има своју цену и да с времена на време мора да се трпи терор мањине, али и то мора имати своје границе, као и да се на крају ствари решавају на… »
"Чини Ми се да ћу да потпишем": Вучић о Закону о експропријацији - Видео сам га јутрос, тражићу додатна мишљења

"Чини Ми се да ћу да потпишем": Вучић о Закону о експропријацији - Видео сам га јутрос, тражићу додатна мишљења

Мондо 30.11.2021
"Ми желимо да се понашамо демократски, и демократија мора да има своју цену, и морамо да трпимо с времена на време терор мањине, али морамо да покажемо добру вољу", каже председник Србије Александар Вучић. "Ми желимо да се… »
Нека блокирају шта хоће, и томе дође крај Вучић: На крају, све се решава на изборима, оловком! Не плашим се, улици не подилазим…

Нека блокирају шта хоће, и томе дође крај Вучић: На крају, све се решава на изборима, оловком! Не плашим се, улици не подилазим…

Курир 30.11.2021
Ја вас саветујем да наставите да блокирате путеве, а полицији саветујем да се склони све док не почну да бију људе и нападају институције, нека народ види. БЕОГРАД - Нека блокирају шта хоће! И томе дође крај... На крају, све се… »
Демократија има цену Вучић о протестима: Пустите их да раде шта хоће, док год не туку људе

Демократија има цену Вучић о протестима: Пустите их да раде шта хоће, док год не туку људе

Вечерње новости 30.11.2021
Фото: Тањуг Он је овом приликом рекао да држава жели да се понаша демократски и да демократија има своју цену, а то значи да већина с времена на време мора да трпи. - Мој савет надлежним органима је да их пусте да раде шта год… »

Вести дана »