Povezane vesti
Đilas za Danas: Vulin nastavlja da krši zakon
Novi magazin 30.11.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je danas da ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nastavlja iz dana u dan da krši zakon. Đilas je za list Danas, komentarišući izjavu Vulina da će policija reagovati u skladu sa svojom… »
Đilas: Sestrić nepostojeće tetke iz Kanade nastavlja da krši zakon
Danas 30.11.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas kaže za Danas da ministar policije Aleksandar Vulin nastavlja da krši zakon. On je to rekao komentarišući najavu ministra policije Aleksandra Vulina da će policija „reagovati u skladu sa svojom snagom i… »
"Nema tu ništa protivustavno" Vučić o Zakonu o eksproprijaciji i protestima: Neka rade šta hoće, sve će se videti na izborima…
Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Tanjug On tako odgovara na pitanje o protestima tokom vikenda. - Toliko je revolt ljudi u Srbiji, običnog sveta, na to što su radili prethodnih nekoliko dana. Zato pozivam ljude na uzdržanost, neka rade šta hoće, na kraju ćemo imati izbore i tu će… »
Lazović: Policija da ne napada ljude i spreči nasilje
Danas 30.11.2021
Pozivam policajce da ne napadaju ljude i da spreče nasilje, kaže za Danas Radomir Lazović, aktivista inicijative Ne davimo Beograd, komentarišući najavu ministra policije Aleksandra Vulina da će policija „reagovati u skladu sa svojom snagom i… »
"Još nisam doneo odluku da li da potpišem Zakon o eksproprijaciji; Na kraju se stvari rešavaju na izborima"
RTV 30.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da demokratija ima svoju cenu i da s vremena na vreme mora da se trpi teror manjine, ali i to mora imati svoje granice, kao i da se na kraju stvari rešavaju na izborima. Još nisam doneo odluku… »
"Čini Mi se da ću da potpišem": Vučić o Zakonu o eksproprijaciji - Video sam ga jutros, tražiću dodatna mišljenja
Mondo 30.11.2021
"Mi želimo da se ponašamo demokratski, i demokratija mora da ima svoju cenu, i moramo da trpimo s vremena na vreme teror manjine, ali moramo da pokažemo dobru volju", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi želimo da se ponašamo demokratski, i… »
Neka blokiraju šta hoće, i tome dođe kraj Vučić: Na kraju, sve se rešava na izborima, olovkom! Ne plašim se, ulici ne podilazim…
Kurir 30.11.2021
Ja vas savetujem da nastavite da blokirate puteve, a policiji savetujem da se skloni sve dok ne počnu da biju ljude i napadaju institucije, neka narod vidi. BEOGRAD - Neka blokiraju šta hoće! I tome dođe kraj... Na kraju, sve se rešava na izborima… »
Demokratija ima cenu Vučić o protestima: Pustite ih da rade šta hoće, dok god ne tuku ljude
Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Tanjug On je ovom prilikom rekao da država želi da se ponaša demokratski i da demokratija ima svoju cenu, a to znači da većina s vremena na vreme mora da trpi. - Moj savet nadležnim organima je da ih puste da rade šta god hoće, dok god ne tuku… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 1 satjoš 28 povezanih
Lavrov i Busaidi: Potrebno brzo okončanje neprijateljstava na Bliskom istoku
Politika pre 7 minutajoš 86 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 22 minutajoš 77 povezanih
Brzom prugom od Beograda do Budimpešte od 27. marta, jedan pravac 25 evra
Sputnik pre 21 minutajoš 24 povezane
Održan sastanak poljoprivrednika koji protestuju i šefa kabineta ministra poljoprivrede
Jugmedia pre 4 satijoš 25 povezanih