Povezane vesti
Tepić odgovorila Vučiću: Jednom zločinac, uvek zločinac
Nova 30.11.2021
"Vučić nastavlja da seje zlu krv među ljudima", napisala je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić nakon što ju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić proglasio državnim neprijateljem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas… »
Vučić: Marinika Tepić je lažov, ali osuđujem što su je vređali na nacionalnoj osnovi
Danas 30.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas vređanje potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić na nacionalnoj osnovi. Vučić je posle obilaska radova na izgradnji depoa za beogradski metro u Makiškom polju, optužio… »
Vučić osudio govor mržnje, a zatim Tepić nazvao državnim neprijateljem
Nova 30.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na pitanje novinarke N1 kako komentariše širenje nacionalne mržnje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom na kojoj je potpredsednica SSP Marinika Tepić prozivana kao rumunski neprijatelj i da li je to za… »
Najoštrije osuđujem svako vređanje na nacionalnoj osnovi
IndeksOnline 30.11.2021
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da najoštrije osuđuje svako vređanje na nacionalnoj osnovi, kao i svaki govor mržnje i isticanja argumenta da je neko ovakav ili onakav, jer pipada nekoj naciji. Vučić je tako… »
Vučić: Tepić je lažov, ali osuđujem što su je vređali na nacionalnoj osnovi
N1 Info 30.11.2021
Predsednik Aleksandar Vučić osudio je vređanje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić na nacionalnoj osnovi. Vučić je posle obilaska radova na izgradnji depoa za beogradski metro u Makiškom polju, optužio funkcionerku SSP da je… »
Vučić: Obožavam Rumune, Ukrajince, Bošnjake…
Radio sto plus 30.11.2021
Vučić je posle obilaska radova na izgradnji depoa za beogradski metro u Makiškom polju, optužio funkcionerku SSP da je „lažov“ i da „ne postoji stvar koju nije uradila protiv naše države“, ali i ocenio da je sramota da je neko napada zato… »
"Ona je lažov, ali ja Rumune obožavam" Vučić poručio: Niko ne sme da vređa Mariniku na nacionalnoj osnovi
Srbija danas 30.11.2021
Vučić kaže da poziva "rumunsku braću da 3. aprila glasaju za budućnost Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da niko nema pravo da vređa Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi. - Ona je lažov, ali ja Rumune obožavam i ne dam nikome… »
Niko ne sme da vređa mariniku na nacionalnoj osnovi: Vučić - Ona je lažov, a ja Rumune obožavam
Večernje novosti 30.11.2021
Foto: Printskrin/Jutjub - Ona je lažov, ali ja Rumune obožavam i ne dam nikome da nekoga napada zato što je Rumun, zato što je Srbin ili Bošnjak. Uvek ću da izrazim svoje neslaganje sa tim. Uvek i na svakom mestu - rekao je Vučić i podsetio… »
Vesti dana »
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 8 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 14 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane