Povezane vesti

"Daj mi dva bureka, ja sam pripadnik državne bezbednosti": Mortus pijani muškarac upao u pekaru u Vranju i uz pretnju…

"Daj mi dva bureka, ja sam pripadnik državne bezbednosti": Mortus pijani muškarac upao u pekaru u Vranju i uz pretnju…

Blic 30.11.2021
Vlasnik pekare "Pionir", koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao "Daj mi dva bureka ja sam… »
Bizarna krađa usred Vranja: Predstavio se kao bezbednjak, pretio pištoljem i od pekara uzeo dva bureka, a to nije sve!

Bizarna krađa usred Vranja: Predstavio se kao bezbednjak, pretio pištoljem i od pekara uzeo dva bureka, a to nije sve!

Mondo 30.11.2021
Muškarac je tokom krađe ostavio 100 dinara i rekao da će sutra doneti još 140. Muškarac je tokom krađe ostavio 100 dinara i rekao da će sutra doneti još 140. Vlasnik jedne pekare, koja se nalazi u centru Vranja, prijavio je policiji bizaran… »
Lažnim pištoljem pretio pekaru i ukrao burek: „Još 140 dinara ću doneti sutra“

Lažnim pištoljem pretio pekaru i ukrao burek: „Još 140 dinara ću doneti sutra“

Nova 30.11.2021
Vlasnik pekare „Pionir“, koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva kada mu je u pekaru došao nepoznati muškarac koji je nosio pištolj i, držeći ruku na oružju, prišao vlasniku pekare i rekao: „Daj mi… »
Bizarna krađa u Vranju: Lažni bezbednjak ušao s pištoljem u pekaru i rekao "daj 2 bureka"

Bizarna krađa u Vranju: Lažni bezbednjak ušao s pištoljem u pekaru i rekao "daj 2 bureka"

Telegraf 30.11.2021
Isti čovek se pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od pekara da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće. Vlasnik pekare "Pionir", koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru… »

Vesti dana »