Povezane vesti
"Daj mi dva bureka, ja sam pripadnik državne bezbednosti": Mortus pijani muškarac upao u pekaru u Vranju i uz pretnju…
Blic 30.11.2021
Vlasnik pekare "Pionir", koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN lice koje je nosilo pištolj i držeći ruku na pištolju prišlo vlasniku pekare i rekao "Daj mi dva bureka ja sam pripadnik… »
Lažnim pištoljem pretio pekaru i ukrao burek: „Još 140 dinara ću doneti sutra“
Nova 30.11.2021
Vlasnik pekare „Pionir“, koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva kada mu je u pekaru došao nepoznati muškarac koji je nosio pištolj i, držeći ruku na oružju, prišao vlasniku pekare i rekao: „Daj mi dva bureka, ja… »
Bizarna krađa usred Vranja: Predstavio se kao bezbednjak, pretio pištoljem i od pekara uzeo dva bureka, a to nije sve!
Mondo 30.11.2021
Muškarac je tokom krađe ostavio 100 dinara i rekao da će sutra doneti još 140. Muškarac je tokom krađe ostavio 100 dinara i rekao da će sutra doneti još 140. Vlasnik jedne pekare, koja se nalazi u centru Vranja, prijavio je policiji bizaran pokušaj… »
Bizarna krađa u Vranju: Lažni bezbednjak ušao s pištoljem u pekaru i rekao "daj 2 bureka"
Telegraf 30.11.2021
Isti čovek se pojavio tri sata posle ponoći u pekari i tražio od pekara da mu ostavlja stari hleb jer ima psa kod kuće. Vlasnik pekare "Pionir", koja se nalazi u centru Vranja prijavio je policiji bizaran pokušaj razbojništva jer mu je u pekaru došlo NN… »
Vesti dana »
Srpska lista optužuje Rašića da je dobio mandat zahvaljujući glasovima Albanaca
Nedeljnik pre 51 minutajoš 61 povezana
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 26 povezanih
Pezeškijan: Prioritet Irana je nacionalna bezbednost i mir iranskog naroda
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 1 satjoš 48 povezanih