Povezane vesti
"Mi smo dva Srbina i navijamo za zvezdu": Mihajlović o bolesti, Morinju i Arnautoviću
Večernje novosti 30.11.2021
FOTO: EPA Dvojice stručnjaka čije neprijateljstvo se pretvorilo u veliko prijateljstvo. Srpski strateg govorio je na konferenciji za medije pred meč o očekivanjima, a posebno su interesantni bili njegovi odgovori vezani za portugalskog stručnjaka. -… »
Neke stvari se ne zaboravljaju: Iako su se ranije svađali, Mihajlović je ispričao zbog čega voli Murinja!
Hot sport 30.11.2021
‘Čizma’ bruji o ovom duelu. U vanrednom kolu Serije A snage će odmeti Bolonja i Roma. Sa jedne strane Siniša Mihajlović, a sa druge, Žoze Murinjo. Ovaj duel izazvao je veliku pažnju javnosti na ‘čizmi’, baš zbog pomenutih trenera. – On je sjajan trener i… »
Arnautović i Mihajlović - Dva Srbina koja navijaju za Crvenu zvezdu
Sportske.net 30.11.2021
Trener Bolonje Siniša Mihajlović govorio je o svom specifičnom odnosu sa napadačem tog kluba Markom Arnautovićem. Austrijski napadač srpskog porekla se minulog leta preselio na stadion "Renato Dal' Ara" i bio je velika želja Siniše Mihajlovića. Šest… »
Miha: Murinjo mi je prijatelj, bio je uz mene kada sam bio bolestan, a to ne zaboravljam
Mozzart sport 30.11.2021
„Aranutović i ja smo Srbi, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu“. Bolonja u sredu čeka Romu u okviru Serije A, a to će biti ujedno i sudar trenera Siniše Mihajlovića i Žozea Murinja. Srpski strateg govorio je na konferenciji za… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 11 minutajoš 28 povezanih
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Serbian News Media pre 56 minutajoš 13 povezanih
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
Danas pre 11 minutajoš 19 povezanih
"Umoran sam, gotovo je": Nejmar se svađao i plakao, pa završio karijeru
Mondo pre 1 satjoš 20 povezanih
Tramp precrtao Zelenskog? Otkriveno gde je na listi za sastanke u Ankari
Večernje novosti pre 11 minutajoš 12 povezanih