Povezane vesti

Vlada Srbije ograničila visinu cena osnovnih životnih namirnica

RTK 30.11.2021
Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica: šećer kristal, brašno tip T- 400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso – but i UHT mleko (dugotrajno) sa 2,8 procenata mlečne masti, tako… »

Nema poskupljenja osnovnih životnih namirnica u naredna tri meseca

Top press 30.11.2021
Vlada Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica: šećer kristal, brašno tip T- 400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso – but i UHT mleko (dugotrajno) sa 2,8 procenata mlečne masti, tako… »

Vlada zamrzla cene brašna, ulja, šećera…

Glas Zaječara 30.11.2021
Vlada Srbije je na sednici donela odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica. Kako se navodi u saopštenju Vlade, ova odluka se odnosi na – šećer kristal, brašno tip T-400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso – but i UHT… »

Ovih 5 namirnica neće poskupeti u naredna dva meseca

Bujanovačke 30.11.2021
Bujanovac, Beograd, 30. novembar 2021.- Cene šećera u kristalu, brašna T- 400, jestivog suncokretovog ulja, svinjskog mesa (but) i mleka sa 2,8 procenata mlečne masti ograničene su na nivo od 15. novembra posle današnje odluke Vlade Srbije. Ova… »

Radosavljević: Vlast neuspešna u borbi protiv inflacije, zamrzavanje cena izvučeno iz šešira

Radio sto plus 30.11.2021
On je za Betu rekao da je problem vlasti što najpre negira odredjene probleme, a onda zbog propuštenog vremena donosi odluke koje imaju mnogo veće posledice nego da se reagovalo na vreme. „Kada je inflacija bila 4,5 odsto ponašali su se kao da ne… »

Nema poskupljenja osnovnih životnih namirnica u naredna tri meseca

Glas Zapadne Srbije 30.11.2021
Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica. U pitanju su šećer kristal, brašno tip T-400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso - but i UHT mleko sa 2,8 procenata mlečne… »

Vlada Srbije donela odluku da ograniči cene brašna, šećera, ulja, svinjskog mesa i mleka

Jugmedia 30.11.2021
Vlada Srbije donela je da na današnjoj sednici odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namernica, a te namirnice su šećer kristal, bražno tip T-400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko mesto – but i UHT mleko sa 2,8 procenata mlečne… »

Ograničene cene osnovnih životnih namirnica

InfoKG 30.11.2021
Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica: šećer kristal, brašno tip T-400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso - but i UHT mleko sa 2,8 procenata mlečne masti, tako da one… »

Matić: Ako treba, produžićemo ograničenje cena hrane i nakon isteka perioda od 60 dana

Telegraf 30.11.2021
Uredba je bazirana na najavama novih poskupljenja osnovnih životnih namirnica, kao i sirovina. Vlada Srbije je danas, na predlog Ministarstva trgovine, ograničila cenu mesa, ulja, mleka, brašna i šećera, a tim povodom se oglasila i ministarka Tatjana… »

Vlada Srbije ograničila cene osnovnih životnih namirnica

Slobodna Evropa 30.11.2021
Vlada Republike Srbije ograničila je visinu cena nekoliko osnovnih namirnica u naredna dva meseca, saopšteno je nakon sednice Vlade 30. novembra. Namirnice za koje je ograničena cena su šećer kristal, brašno tip T-400, jestivo suncokretovo ulje… »

Vlada Srbije ograničila cene šećera, brašna, ulja, svinjskog mesa i mleka na dva meseca

Radio sto plus 30.11.2021
Odlukom koja će, kako je navedeno, biti primenjivana u trajanju od 60 dana, predvidjeno je da proizvodjači ove proizvode ne smeju isporučivati u količinama manjim od prosečnih u poslednjih 12 meseci, a za kršenje tih odredaba, predvidjene su i… »

Srbija je upravo ograničila cenu mesa, ulja, mleka, brašna i šećera: Ne smeju da poskupe tri meseca

iKragujevac 30.11.2021
Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica: šećer kristal, brašno tip T- 400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso - but i UHT mleko sa 2,8 procenata mlečne masti, tako da… »

Vlada zabranila poskupljenje šećera, brašna, ulja, mleka i svinjskog mesa

Luftika 30.11.2021
Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela je odluku da ograniči visinu cena osnovnih životnih namirnica: šećer kristal, brašno tip T- 400, jestivo suncokretovo ulje, svinjsko meso – but i UHT mleko sa 2,8 procenata mlečne masti, tako da… »

Vesti dana »