Повезане вести
Ћута Вучићу: Јеси ли ти уопште Александар Вучић?
Нова 30.11.2021
Александар Јовановић Ћута, активиста Еколошког покрета, поручује председнику Србије Александру Вучићу да дође у суботу на мост „Газела“ где ће он блокирати саобраћај. Вучич је данас, обраћајући се медијима, рекао да ће у суботу… »
Организатори блокада прозвали Вучића: У суботу дођи на Газелу!
Правда 30.11.2021
Нека дође у суботу на Газелу и нека понесе фотоапарат, ако не зна да користи мобилни. Нек поведе фотографа да ме слика. Ја ћу бити на Газели и мирно ћу да станем својим колима и да зауставим саобраћај. Нећу никог да малтретирам и… »
Зеленовић: Уместо пунктова по Србији, боље да Вучић оде у Горње Недељице и чује вапај мештана
Данас 30.11.2021
Уместо што ће да обилази пунктове, боље да оде у Горње Недељице, да чује вапај мештана Јадра, каже за Дана Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију. Он је то рекао коментаришући најаву председника Србије, Александра… »
Ћута позива Вучића да у суботу дође на Газелу
Данас 30.11.2021
Александар Јовановић Ћута активиста Еколошког покрета поручује председнику Србије Александру Вучићу да дође у суботу на мост „Газела“ где ће он блокирати саобраћај. Вучич је данас обраћајући се медијима рекао да ће у суботу, за… »
Вести дана »
Ђоковић: Пуно сам се мучио ове године, али због оваквих мечева и даље играм
РТС пре 52 минутајош 74 повезане
Ђурић: Тврдње да Министарство спољних послова опструише гласање наших грађана у иностранству потпуна лаж
Инсајдер пре 32 минутајош 33 повезане
СТИЖЕ зима, а потражња за огревом расте: Тона пелета до 48.000 динара, потражња порасла и до 40 одсто
Дневник пре 8 сатијош 7 повезаних
Општи избори у Босни и Херцеговини - проблеми са техником, на више бирачких места није могуће гласати
РТС пре 1 сатјош 61 повезана