Повезане вести

Станојевић пред гостовање трећелигашу: Одмара само један играч, Звездин термин није битан

Станојевић пред гостовање трећелигашу: Одмара само један играч, Звездин термин није битан

Вести онлине 30.11.2021
После убедљиве победе над Вождовцем (3:0), којим су донекле излечили ране из Талина, фудбалере Партизана у среду од 16.15 часова очекује и дуел осмине финала Купа Србије против Дубочице. Црно-бели су апсолутни фаворити против… »
Шмекерски потез црно-белих: Партизан уступа Дубочици свој део прихода

Шмекерски потез црно-белих: Партизан уступа Дубочици свој део прихода

Спортски журнал 30.11.2021
Фудбалери Партизана играју у среду у Нишу меч осмине финала Купа Србије, против трећелигаша Дубочице из Лесковца. Меч између Дубочице и Партизана на програму је у среду од 16.15. Чињеница да ГФК Дубочица по принуди организује… »
Дубочица без беле заставе: Дешавају се изненађења у Купу

Дубочица без беле заставе: Дешавају се изненађења у Купу

Моззарт спорт 30.11.2021
Лесковчани у Нишу дочекују Партизан. Постао је Партизан вечити финалиста Купа Србије, седам последњих година је играо завршни меч за трофеј. Али, то не плаши фудбалере Дубочице, који ће у среду дочекати у Нишу, а не на свом… »
Партизан добио одличну вест: пред меч у Купу! Станојевић има разлога за задовољство, одмара само једног фудбалера против…

Партизан добио одличну вест: пред меч у Купу! Станојевић има разлога за задовољство, одмара само једног фудбалера против…

Спортал блиц 30.11.2021
ће, , већ у среду поподне имати нови окршај, овога пута ће у оквиру у Нишу гостовати . Чета апсолутни је фаворит пред дуел са екипом која прошле године није успела да задржи статус друголигаша. Такође, уместо у Лесковцу, одакле… »
Станојевић пред Дубочицу: Нисмо машине, а одиграли смо до сада 30 утакмица

Станојевић пред Дубочицу: Нисмо машине, а одиграли смо до сада 30 утакмица

Моззарт спорт 30.11.2021
Партизанов тренер најавио и ротације у Купу, Саша Здјелар ће одморити, шансу ће добити Марко Миловановић. Беше оних 0:0 с Пролетером пре десетак дана и то се деси. Али, чини се да је утисак о Партизановој игри у последње време у… »
Станојевић: Мотивисано против Дубочице, ваљда је терен добар

Станојевић: Мотивисано против Дубочице, ваљда је терен добар

Нова 30.11.2021
Фудбалери Партизана играју против лесковачке Дубочице у Нишу (среда, 16.15), утакмицу осмине финала Купа Србије. Тренер црно-белих Александар Станојевић каже да је екипа спремна за дуел против српсколигаша. „Знамо шта нам је циљ… »
Знам како ради пижон, то је корисно за звезду: Станоје о легенди у Декијевом штабу - Ми функционишемо на другачији начин

Знам како ради пижон, то је корисно за звезду: Станоје о легенди у Декијевом штабу - Ми функционишемо на другачији начин

Мондо 30.11.2021
Тренер црно-белих је био упитан да прокоментарише занимљиву вест из ривалског табора. Тренер црно-белих је био упитан да прокоментарише занимљиву вест из ривалског табора. Фудбалери Партизана у среду (16.15) играју у Нишу… »
Станоје пред Ниш - о лошим условима, термину и "лабавом приступу"

Станоје пред Ниш - о лошим условима, термину и "лабавом приступу"

Спортске.нет 30.11.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић опрезно је говорио пред одлазак у Ниш где црно-беле у среду очекује дуел осмине финала Купа Србије против лесковачке Дубочице. Утакмица ће се одиграти на неутралном терену на… »
Нема шансе док сам ја тренер! Станојевића питали о "лабавијем" Партизану - Нисмо ми машине, одиграли смо 30 утакмица!

Нема шансе док сам ја тренер! Станојевића питали о "лабавијем" Партизану - Нисмо ми машине, одиграли смо 30 утакмица!

Мондо 30.11.2021
Стратег црно-белих пред гостовање Дубочици у Купу Србије говорио о бројним темама. Стратег црно-белих пред гостовање Дубочици у Купу Србије говорио о бројним темама. Фудбалери Партизана наставили су да ређају победе у… »
Станојевић пред дубочицу: Нигде није било лабаво

Станојевић пред дубочицу: Нигде није било лабаво

Вечерње новости 30.11.2021
ФОТО: ФК Партизан Црно-бели у среду (16.15) гостују Дубочици у Нишу у оквиру меча осмине финала Купа Србије. "Фаворити смо, то је јасно. Гледали смо њихових пет-шест утакмица, гледали смо и како су избацили Спартак у Суботици на… »

Вести дана »