Повезане вести
Платио сам те 700€, била си мртва пијана! Филип Цар шокирао изјавом о учесници Задруге - прозивке одзвањале кућом!
Мондо 30.11.2021
Филип Цар шокирао све. Филип Цар шокирао све. Филип Цар осуо је жестоку паљбу по Миљани Куљић са којом је упао у расправу, јер је он сазнао да је Кулићева пренела Маји Маринковић да је слао Далили скривене поруке. Цар и Мијана… »
"Платио сам те 700 евра, Била си мртва пијана": Филип Цар изнео скандалозне ствари из живота учеснице "Задруге"
Блиц 30.11.2021
До жестоког сукоба дошло је између Филипа и Миљане јер је он сазнао да је Кулићева пренела Маји Маринковић да је Цар слао Далили скривене поруке. - Колико ја тебе треба да платим да те не гледам? Напољу сам те платио 700 евра и… »
Вести дана »
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 46 минутајош 21 повезана
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 2 сатајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 3 сатајош 31 повезана
Временска прогноза за Србију: стабилно време са маглом и топлим данима до средине децембра
Наслови.аи пре 2 минутајош 21 повезана