Povezane vesti
Mislio sam da hoće da se slikamo, a onda sam se okrenuo i video nož! Glumac o jezivom iskustvu - desilo mu se u metrou!
Mondo 30.11.2021
Bredli Kuper progovorio je o mučnom iskustvu, koje je prošao 2019 godine. Bredli Kuper progovorio je o mučnom iskustvu, koje je prošao 2019 godine Bivši partner Irine Šajk i zvezda serijala "Mamurluk" i filma "Zvezda je rođena", glumac Bredli Kuper… »
Nerado sećanje Bredlija Kupera: Okrenuo sam se i video nož
Nova 30.11.2021
Glumac Bredli Kuper je u podkastu "Armchair Expert" otkrio da je u oktobru 2019. napadnut nožem u podzemnoj železnici u Njujorku, dok je išao u školu po svoju ćerku. Kuper se gostujući kod Deksa Šeparda prisetio ovog neprijatnog iskustva. „U mene je bio… »
Vesti dana »

(Video) Šepa, pa zastaje na jednom mestu! Da li je ovo snimak osumnjičenog neposredno pre ubistva Čarlija Kirka?
Blic pre 10 minutajoš 36 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 30 minutajoš 18 povezanih