Povezane vesti
Žarko lazetić za hotsport: ‘u Bačkoj Topoli je sve na evropskom nivou! Uvek idemo na pobedu, to je moj lični pečat’
Hot sport 30.11.2021
Mladi stručnjak je spreman za nove izazove! TSC na terenu nije opravdao očekivanja fudbalske javnosti u dosadašnjem delu Superlige Srbije. Ekipa iz Bačke Topole je trenutno 8. na tabeli, sa 22 osvojena boda na 18 odigranih utakmica. Sezonu je na klupi… »
Stigao da preporodi TSC - trenutna pozicija kluba je nerealna: Lazetić najavljuje napadački fudbal u Bačkoj Topoli!
Mondo 30.11.2021
Jasno ističe svoje ambicije novi trener TSC-a. Jasno ističe svoje ambicije novi trener TSC-a. TSC je predstavio novog šefa stručnog štaba - novi trener ekipe iz Bačke Topole je Žarko Lazetić. Nakon odlaska iz Metalca, mladi trener zauzeo je poziciju na… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane