Повезане вести

Директор ФЦС за Нова.рс: Ми смо свој посао урадили на време

Директор ФЦС за Нова.рс: Ми смо свој посао урадили на време

Нова 30.11.2021
Ми, запослени у Филмском центру Србије, спровели смо на време и у складу са усвојеним буџетом овај као и остале конкурсе. Како директор нема право гласа у УО, не бих давао себи право ни да коментаришем оно на шта нисам могао да… »
Филмски центар Србије одбио да подржи филмове Жилника, Драгојевића и Марковића

Филмски центар Србије одбио да подржи филмове Жилника, Драгојевића и Марковића

Нова 30.11.2021
Управни одбор Филмског центра Србије је на седници 25. новебра 2021. године донео одлуку да одбије предлог своје конкурсне комисије да се доделе средства за финансирање и суфинансирање пројеката за 2021. годину за филмове… »
Два члана Управног одбора ФЦС дали оставке, Лекић нам прекинуо везу

Два члана Управног одбора ФЦС дали оставке, Лекић нам прекинуо везу

Нова 30.11.2021
Александар Ердељановић и Сандра Перовић, како Нова.рс незванично сазнаје, поднели су оставке на чланство у Управном одбору Филмског центра Србије. УО Филмског центра Србије без образложења одбио је да додели средства за… »
Марковић о одлуци ФЦС: Намера режима да одстрани било кога ко није њен слуга

Марковић о одлуци ФЦС: Намера режима да одстрани било кога ко није њен слуга

Нова 30.11.2021
Одлуку УО Филмског центра Србије да не прихвати предлог своје конкурсне комисије да подржи три филма, међу којим је и његов "Доктор Д" прослављени редитељ Горан Марковић сматра потпуно неприхватљивом и да је донета без… »
Струка предложила, а УО одбио да подржи филмове Драгојевића, Марковића и Жилника

Струка предложила, а УО одбио да подржи филмове Драгојевића, Марковића и Жилника

Н1 Инфо 30.11.2021
Редитељ Горан Марковић навео је да је Управни одбор Филмског центра Србије одбио да верификује одлуку своје комисије, састављене од Декана ФДУ у Београду Милоша Павловића, декана Академије уметности у Новом Саду Синише Бокана… »

Вести дана »