Povezane vesti

Direktor FCS za Nova.rs: Mi smo svoj posao uradili na vreme

Nova 30.11.2021
Mi, zaposleni u Filmskom centru Srbije, sproveli smo na vreme i u skladu sa usvojenim budžetom ovaj kao i ostale konkurse. Kako direktor nema pravo glasa u UO, ne bih davao sebi pravo ni da komentarišem ono na šta nisam mogao da utičem, kratko je… »

Filmski centar Srbije odbio da podrži filmove Žilnika, Dragojevića i Markovića

Nova 30.11.2021
Upravni odbor Filmskog centra Srbije je na sednici 25. novebra 2021. godine doneo odluku da odbije predlog svoje konkursne komisije da se dodele sredstva za finansiranje i sufinansiranje projekata za 2021. godinu za filmove Srđana Dragojevića, Gorana… »

Dva člana Upravnog odbora FCS dali ostavke, Lekić nam prekinuo vezu

Nova 30.11.2021
Aleksandar Erdeljanović i Sandra Perović, kako Nova.rs nezvanično saznaje, podneli su ostavke na članstvo u Upravnom odboru Filmskog centra Srbije. UO Filmskog centra Srbije bez obrazloženja odbio je da dodeli sredstva za finansiranje i… »

Marković o odluci FCS: Namera režima da odstrani bilo koga ko nije njen sluga

Nova 30.11.2021
Odluku UO Filmskog centra Srbije da ne prihvati predlog svoje konkursne komisije da podrži tri filma, među kojim je i njegov "Doktor D" proslavljeni reditelj Goran Marković smatra potpuno neprihvatljivom i da je doneta bez ikakvog obrazloženja, po… »

Struka predložila, a UO odbio da podrži filmove Dragojevića, Markovića i Žilnika

N1 Info 30.11.2021
Reditelj Goran Marković naveo je da je Upravni odbor Filmskog centra Srbije odbio da verifikuje odluku svoje komisije, sastavljene od Dekana FDU u Beogradu Miloša Pavlovića, dekana Akademije umetnosti u Novom Sadu Siniše Bokana, upravnika… »

Vesti dana »