Povezane vesti
Univerzitet u Sarajevu dodelio univerzitetska priznanja „Nagrada za mir i progres“
Sandžak haber 30.11.2021
NOVI PAZAR – Povodom odluke Senata Univerziteta u Sarajevu da se Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Gradu Novom Pazaru, Zavodu za javno zdravlje Novi Pazar, dr. Aneli Halilović Šemsović i dr. Šefadilu Spahiću dodeli univerzitetsko priznanje… »
Univerzitet u Sarajevu dodelio univerzitetska priznanja „Nagrada za mir i progres“
IndeksOnline 30.11.2021
NOVI PAZAR – Povodom odluke Senata Univerziteta u Sarajevu da se Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Gradu Novom Pazaru, Zavodu za javno zdravlje Novi Pazar, dr. Aneli Halilović Šemsović i dr. Šefadilu Spahiću dodeli univerzitetsko priznanje… »
( Vijesti uživo iz Sarajeva) UNSA:Nagrada za spašene živote
Sandžak haber 30.11.2021
Odlukom Senata UNSA, univerzitetsko priznanje “Nagrada za mir i progres” dodijeljena je Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Gradu Novom Pazaru, Zavodu za javno zdravlje Novi Pazar, dr. Aneli Halilović Šemsović i dr. Šefadilu Spahiću. Ovim… »
Priznanje Srbiji u Sarajevu zbog doprinosa u vakcinaciji
RTV 30.11.2021
SARAJEVO - Univerzitetsko priznanje "Nagrada za mir i progres" danas je u Sarajevu dodeljena Ministarstvu zdravlja Srbije kao zahvalnost za pomoć u vakcinisanju studenata, članova akademske zajednice, profesora, asistenata i neakademskog osoblja u… »
UNSA dodelio nagrade za mir i progres (FOTO)
Sandžak haber 30.11.2021
Univerzitetako priznanje “Nagrada za mir i progres” danas je u Sarajevu dodeljena Ministarstvu zdravlja Republike Srbije, Gradu Novom Pazaru, Zavodu za įavno zdravlje Novi Pazar, predsednici skupštine grada Novog Pazara dr. Aneli Halilović… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Vlada u Damasku da se uključi u politički dijalog
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana